REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Šiandien būsite nusiteikę drąsiai ir neklysite, nes daug pasieksite ir svarbiausiai – sulauksite tam tikrų pergalių. Puikiai tvarkotės su pinigais, gera diena pasirašinėti sutartis. Galimos romantinės pažintys, lengvai padarysite įspūdį priešingos lyties atstovams.

Avinas. Šiandien būsite nusiteikę drąsiai ir neklysite, nes daug pasieksite ir svarbiausiai – sulauksite tam tikrų pergalių. Puikiai tvarkotės su pinigais, gera diena pasirašinėti sutartis. Galimos romantinės pažintys, lengvai padarysite įspūdį priešingos lyties atstovams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Ši diena nebus sudėtinga ir varginanti, lengvai realizuosite planus, o naujos idėjos pasirodys sėkmingos. Gali pagerėti finansinė padėtis, ne išimtis ir brangios dovanos bei malonūs siurprizai. Atsiras šansų išmokti kažko naujo, gauti informacijos, kuri padės ateityje.

REKLAMA

Dvyniai. Trokšite romantikos – jos ir gausite. Ypač žvaigždės palankios tiems, kas ieško savo antrosios pusės: palanki situacija flirtui ir svaiginantiems romanams. Aplinkiniams atrodysite lengvabūdiški, tačiau jausitės pasitikintys savimi ir žinosite, ką darote.

Vėžys. Gera diena tiems, kurie moka susikoncentruoti dėl svarbiausių dalykų ir nereaguoti į smulkmenas. Tiesa, jūsų idėjos gali sulaukti kritikos, gali iškilti problemų su vyriausybinėmis instancijomis. Šeimoje nesiimkite griežtų metodų išspręsti problemas, išlikite diplomatiški.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Tikrai ne kiekvienas jūsų poelgis bus teisingai suprastas. Reikės nemažai laiko įtikinti kitus dėl teisumo. Visgi susiklosčiusioje situacijoje reiktų aiškumo, nes reikalai gali pakrypti ir į blogąją pusę. Iš esmės diena nebus bloga, tik išnaudokite atsiveriančias galimybes.

Mergelė. Galimos ryškios permainos labiausiai dominančioje jus sferoje. Stenkitės nesiblaškyti ir nekreipti dėmesio į smulkmenas. Palankus laikas keliauti, praleisti vakarą aktyviai, didelėje kompanijoje. Stiprios pozityvios tendencijos romantiniuose santykiuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Produktyvi diena, kai pasieksite svarbių tikslų. Lengvai ir praktiškai susitvarkysite su bet kokiomis užduotimis. Sudėtingose situacijose kreipkitės pagalbos, ieškokite paramos. Venkite kelionių, nors aktyvus poilsis ir vakarėlių lankymas rekomenduotinas – čia jūs įgysite naujos patirties.

Skorpionas. Palanki diena: daug ko pasieksite, realizuosite drąsius planus, sustiprinsite profesinius ryšius. Nors finansinė padėtis nėra stabili, tačiau palanki diena investuoti ir apsipirkti. Šeimyninės problemos bus išspręstas bendrų jėgų dėka, tik įtikinkite kitus išklausyti jūsų nuomonę.

REKLAMA

Šaulys. Neutrali diena, kuri neatvers didelių galimybių, tačiau ir rimtų nemalonumų išvengsite. Išlaikysite gerą nuotaiką, nors situacija toli gražu nebus jums palanki. Džiugins artimieji, mylimo žmogaus buvimas šalia. Diena palanki spręsti buitines problemas. Venkite ilgalaikių išvykų.

Ožiaragis. Puiki diena ambicingų planų įgyvendinimui, išnaudokite naudingas pažintis, įtakingus asmenis. Šiandien padarysite teigiamą įspūdį kiekvienam sutiktajam. Nebijokite, kad jūsų paslaptys bus išaiškintos – niekas nesugebės pasinaudoti šia informacija. Tiesa, finansai bus veikiami neigiamų tendencijų.

REKLAMA

Vandenis. Neutrali diena. Norint išnaudoti pozityvias tendencijas ir sumažinti iki minimumo negatyvias tendencijas, turite nukreipti energiją reikiama linkme. Didelė romantinių pramogų tikimybė, draugiški santykiai gali peraugti į meilę. Klausykite savo intuicijos ir ji leis jums išvengti klaidų.

Žuvys. Rami diena, užsiimkite tuo, kas jums įdomu, savarankiškai susidėliokite prioritetus. Netruks bendravimo – priminkite apie save seniems pažįstamiems, be to, neignoruokite ir naujų sutiktų žmonių. Bendraudami atminkite, kad žmones domina ne tik jūsų žinios, bet ir asmeninis žavesys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų