REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Internetiniame aukcione „eBay“ už rekordinę sumą - 2 mln. 626 tūkst. 411 JAV dolerių - parduota galimybė papietauti su garsiu amerikiečių investuotoju milijardieriumi Warrenas Buffettas, skelbia „CNN Money“.

REKLAMA
REKLAMA

Nežinomas pirkėjas laimėjo aukcioną, padidinęs siūlomą sumą iki 2 mln. 345 tūkst. 678 dolerių. Laimėjęs aukcioną jis nutarė padidinti ją norėdamas viršyti praėjusiais metais pasiektą rekordą. Galiausiai proga apsilankyti restorane su vienu turtingiausių pasaulio žmonių jam kainavo šimtu dolerių daugiau nei praėjusių metų nugalėtojui.

REKLAMA

Pagal aukciono sąlygas, laimingasis kartu su septyniais draugais galės papietauti ir pabendrauti su korporacijos „Berkshire Hathaway“ savininku Niujorko centre esančiame kepsnių restorane „Smith & Wollensky“. Pietų data kol kas neskelbiama.

Visos lėšos, gautos už pietus su investuotoju, bus perduotos San Franciske veikiančiam labdaros fondui „Glide“, kuris remia vargingai gyvenančius ir benamius žmones.

Galimybę su juo papietauti W. Buffettu parduoda kasmet nuo 2000 metų. Pirmą kartą nugalėtojui pavyko papietauti su finansininku už 25 tūkst. dolerių. Šiais metais 25 tūkst. dolerių buvo pradinė suma.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų