REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas geriausių visų laikų Danijos futbolininkų Jonas Dahlis Tomassonas paskelbė apie karjeros pabaigą.

REKLAMA
REKLAMA

Savo šalies rinktinei 52 įvarčius per 112 mačų įmušęs futbolininkas kabina bucus ant vinies, mat taip ir neatsigavo po praėjusią vasarą pasaulio čempionate Pietų Afrikos Respublikoje patirtos šlaunies traumos. Medikai jam patarė ilsėtis dar bent tris mėnesius, tačiau sugrįžti jis nebeketina.

REKLAMA

„Ši diena man labai liūdna, nes būti profesionaliu futbolininku yra pats gražiausias dalykas“, - kalbėjo 34 metų veteranas.

Karjerą Tomassonas pradėjo „Koge“ ekipoje, o po to išvyko į Olandiją, kur vilkėjo „Heerenveen“ marškinėlius. Paskui jo karjera metams persikėlė į „Newcastle“, tačiau netrukus puolėjas vėl žaidė Olandijoje - šį sykį Roterdamo „Feyenoord“ komandoje.

Po ketverių metų ten futbolininkas sukirto rankomis su „Milan“, kur laimėjo Italijos čempionatą ir Čempionų lygą.

REKLAMA
REKLAMA

„Be abejo, triumfas UEFA taurės turnyre su “Feyenoord„ ir pergalė Čempionų lygoje yra įstabiausios akimirkos,- kalbėjo danas. - Visuomet norėjau iš savo karjeros išspausti maksimumą.“

Vėliau Tomassonas vilkėjo „Stuttgart“ ir „Villarreal“ marškinėlius, o paskutiniu klubu vėl buvo „Feyenoord“. Artimiausiu metu žaidėjas ketina pradėti dirbti Roterdamo „Excelsior“ trenerių štabe.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų