REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tūkstančiais peržiūrų svetainėje „Youtube“ išgarsėjusi Lina Karoblytė, parengusi draugams videoblogą iš San Tropezo, tapo realybės šou „Aš myliu Lietuvą“ dalyve.

REKLAMA
REKLAMA

Video įrašas, kuriame blondinė vonioje prie veidrodžio pasakojo savo įspūdžius draugams iš madingo Pietų Prancūzijos kurorto,  buvo pažiūrėtas beveik 100 tūkst. kartų, internete pradėjo burtis Linos Karoblytės fanų judėjimai, ji tapo „Olialia“ mergaite.

REKLAMA

Dabar Lina filmuojasi LNK realybės šou „Aš myliu Lietuvą“, kaitina raudonosios komandos vyrukų kraują ir aktyviai dalyvauja šou misijose.

23 metų socialinio darbo ir menotyros studentė atskleidžia, kad dalyvauti realybės šou panoro ne dėl populiarumo. „Yra kitokių būdų išgarsėti, jau ir pasiūlymų sulaukiau, o šis mano žingsnis – apgalvotas. Aš tikrai myliu Lietuvą. Lietuva man – šalis, kurioje noriu auginti savo vaikus, gyventi iki paskutinio. Tai – kraštas, kurio niekada nepaliksiu“, – sakė Karoblytė.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, kokiu būdu ji mylės Lietuvą, realybės šou dalyvė sakė: „Projekte tai puikiai bus matoma. Man įdomu pažinti žmones, su kuriais mes susitinkame misijose. Per pažinimą, per žodį aš pamyliu Lietuvą“, – aiškino L. Karoblytė.

Dalyvaudama realybės šou, Lina turi tikslą: „Reikia susitikti su jaunais žmonėmis ir agituoti, kad Lietuvoje afigiena gyventi, o bėgti iš čia – ne išeitis. Tik silpni pasiduoda ir bėga“.

Pasak Linos Karoblytės, pavažinėjusi po mažus Lietuvos miestelius, ji dar labiau pamilo Lietuvą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Šitos kelionės dar labiau mane pajungė su Lietuva. Čia labai gera gyventi. Ir jau žmonių problema, jeigu jie pasiduoda pinigų troškimui ir iš jos bėga“.

„Aš myliu Lietuvą“ nuotykiai su Lina Karoblyte – pirmadieniaisketvirtadieniais 20.10 val. per LNK.

Linkėjimų iš San Tropezo mergina: visi komentatoriai padarė mane žinoma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų