REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Cameron Diaz, kurią jau rugpjūtį pamatysime komedijoje „Afigena mokytoja“, ir vėl nesiseka meilėje. Užsienio žiniasklaida skelbia, jog Holivudo žvaigždė išsiskyrė su mylimuoju Alexu Rodriguezu. 38‒erių aktorė ir žymus JAV beisbolininkas nusprendė savais kelias pasukti po metų draugystės. „Cameron šiuo metu plyšta širdis, ji jaučiasi išduota ir sugniuždyta, nes taip stipriai stengėsi dėl jųdviejų santykių“, ‒ vienam tinklalapiui sakė C. Diaz artimas šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA

Daugeliui poros draugų tai buvo netikėta žinia, nes pastaruoju metu jie atrodė labai laimingi, daug laiko leido kartu, o moteris net planavo kraustytis į Majamį, kad būtų arčiau mylimojo. Be to, prieš porą mėnesių A. Rodriguezas buvo pastebėtas vienoje juvelyrinių dirbinių parduotuvėje apžiūrinėjantis sužadėtuvių žiedus, taip pat susipažino su C. Diaz mama.

Aktorė Holivude vadinama „amžina vieniše“. Ji niekuomet nebuvo ištekėjusi, anksčiau susitikinėjo su Justinu Timberlake'u (su kuriuo ir filmavosi minėtoje komedijoje „Afigena mokytoja“), Jaredu Leto bei Mattu Dillonu. Sportininkas jau buvo vedęs ir turi vaikų, tačiau pastaruoju metu garsėjo santykiais su Kate Hudson ir Madonna.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų