REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 26 dieną, ketvirtadienį, nuo 12 iki 13 val. Klaipėdos gyventojai rengia piketą. Klaipėdiečiai yra pasipiktinę numatytomis šešių apie 30 m. aukščio stiklo bokštų statybomis vietoje buvusio kino teatro. Jei čia išdygtų šeši gelžbetoniniai „stikloidai“, kurie būtų tris kartus aukštesni, nei pagarsėjęs Laisvės al. 90 Kaune stiklainis, tai visiškai subjaurotų Klaipėdos miesto centrą. Iki karo čia stovėjo gražūs pastatai.

REKLAMA
REKLAMA

Manto gatvės gyventojai, inciatyvinė grupė „Klaipėdos laikraščio karštas telefonas“, „ Lietuvos Piliečių sąjunga“ ir kitų miesto visuomeninių organizacijų  nariai  piketą rengia prie buvusio kino teatro „ Vaiva“ , Manto gt. 11.

REKLAMA

„Piketuotojai nori atkreipti visuomenės ir miesto valdžios  dėmesį į problemą, kad turčiai, siekdami nežaboto pelno, nekreipia dėmesio į istorinį Klaipėdos miesto užstatymą, kad prokuratūra ir STT negina viešo intereso. Priešingai, minėtos įstaigos labai operatyviai susidoroja su principingu Klaipėdos paminklosaugos departamento vadovu Nagliu Puteikiu, kuris, gindamas viešą interesą siekė, kad Klaipėdos senamiestis atrodytų kaip Gdansko senamiestis, kuriame  nėra nė vieno „stikloido“, – rašoma organizatoerių išplatintame pranešime.

Piketuotojai teigia esą pasiryžę šioje vietoje  piketuoti ne vieną dieną ir tiek laiko, kiek jo reikės, kad  atkreiptų valdžios dėmesį į šią skaudžią Klaipėdai problemą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų