REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo šiandien keičiasi bendrovės UAB „Čili Holdings“ vadovas. Generalinio direktoriaus pareigas ėjusį Valdą Tekorių keičia Igoris Baikovskis. Iki šiol naujasis įmonės vadovas I. Baikovskis dirbo „Statoil Lietuva“ Mažmenos ir pardavimų departamento direktoriumi.

REKLAMA
REKLAMA

„Valdo Tekoriaus vadovaujama bendrovė sėkmingai susidorojo su vienu iš etapų, kuris buvo vykdomas sudėtingu laikotarpiu, kai teko perorganizuoti įmonės veiklą, užtikrinti didesnį efektyvumą ir bendrovės struktūrą derinti prie atsigaunančios rinkos ir besikeičiančių klientų poreikių. Valdybos vardu dėkoju V. Tekoriui už atliktą darbą“, - sakė UAB „Čili Holdings“ valdybos pirmininkas Dainius Kalina.

„Tikiu „Čili“ prekės ženklu, lyderiaujančios įmonės potencialu bei čia dirbančių žmonių profesionalumu, todėl nedvejodamas sutikau priimti darbo pasiūlymą, o tuo pačiu ir naują iššūkį. Panaudosiu savo vadybinę patirtį ir profesines žinias, kad būtų užtikrintas darbų tęstinumas, sėkmingai įgyvendinami veiklos ir plėtros planai“, - teigė Igoris Baikovskis, naujai paskirtas UAB „Čili Holdings“ generalinis direktorius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų