REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Galimos problemos bendraujant tiek su dalykiniais partneriais, tiek ir su draugais, susitikimai ir naujos pažintys neatneš džiaugsmo. Pernelyg neatviraukite, neprisipažinkite jausmuose. Netgi pramogos ir sportavimas nepakels jums nuotaikos, o kelionės vargins.

Avinas. Galimos problemos bendraujant tiek su dalykiniais partneriais, tiek ir su draugais, susitikimai ir naujos pažintys neatneš džiaugsmo. Pernelyg neatviraukite, neprisipažinkite jausmuose. Netgi pramogos ir sportavimas nepakels jums nuotaikos, o kelionės vargins.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Atsisakykite aktyvaus dalyvavimo, neišnaudokite savo jėgų ir energijos. Laikykitės kuo toliau nuo konfliktiškų žmonių, venkite negatyvių emocijų. Bendravimas su artimaisiais bus malonus tik tuo atveju, jei atidėsite problemų sprendimą, nesvarstysite sudėtingų klausimų.

REKLAMA

Dvyniai. Sieksite naujų pažinčių, sunkiai rasite bendrą kalbą su senaisiais partneriais. Venkite rimtų temų tiek dalykiniuose, tiek ir asmeniniuose reikaluose. Būsite lengvai palenkiami, o vėliau galite gailėtis dėl savo elgesio. Asmeniniuose reikaluose nebūsite linkę į kompromisus.

Vėžys. Stabili situacija profesinėje srityje – ji nevers jūsų nerimauti. Būsite pasirengę savarankiškai pasiekti svarbių sprendimų ir žinote, kaip realizuosite naujas idėjas. Mokėsite greitai prisiderinti prie besikeičiančių sąlygų. Palanki diena įsimylėjeliams – jus sups romantiškos nuotaikos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Elkitės apdairiai spręsdami įvairias problemas, ypač susijusias su pinigais: galimos nereikalingos išlaidos, netektys, netinkamos investicijos. Galimi konfliktai su senais draugais: galite to išvengti, jei nebūsite labai užsispyrę, o į iškilusias problemas reaguosite su jumoru.

Mergelė. Diena bus rami ir neiššauks jokių įvykių. Nors vis dar kankins mintys apie asmeninio gyvenimo permainas, tačiau dar joms neatėjo laikas. Nerimas nueis į praeitį, ateina supratimas, kaip reikia veikti, kad pasiektumėte kuo geresnį variantą. Neskubėkite priimti svarbių sprendimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Paaštrės seni konfliktai, reikės vis grįžti prie seniai pamirštų klausimų, kuriems jau nebejaučiate jokio intereso. Visgi situacija nebus kritinė, nes savo išradingumo dėka spręsite bet kokias problemas. Palanki diena poilsiui, kūrybinei veiklai ir mokslams.

Skorpionas. Atidėkite sudėtingus reikalus ir užsiimkite ta veikla, kuri jums teikia malonumą. Palanki diena bendravimui, draugiškiems susitikimams ir meilės pasimatymams. Taip pat maloniai praeis ir naujos pažintys. Iš mylimo žmogaus sulauksite pagalbos, net jei jūsų santykiai paskutiniu metu ir atšalę.

REKLAMA

Šaulys. Ramiai reaguokite į smulkius nesusipratimus, neleiskite jiems sugadinti jums nuotaikos ir diena praeis gerai. Galite išbandyti jėgas naujose sferose, gausite daug naujos informacijos ir įgūdžių. Jei jau sugebėjote padėti tašką nesutarimams ir ginčams su mylimu žmogumi, diena praeis gražiai.

Ožiaragis. Ne viskas lengvai einasi, tačiau savo atkaklumo ir išradingumo dėka jūs nugalėsite bet kokius sunkumus. Tiesa, galite padaryti tam tikrų klaidų, tačiau visa tai bus pataisoma. Palanki diena praleisti dieną su draugais, pasidalinti įvairiais patarimais.

REKLAMA

Vandenis. Prieštaringa diena. Galima sėkmė, tačiau ir nemalonumų neišvengsite. Teks bendrauti su keistais žmonėmis. Būkite atkaklūs ir turėkite savo tvirtą nuomonę, nesiimkite abejotinų metodų. Nepalanki diena apsipirkinėti. Sudėtingus momentus padės išgyventi artimi žmonės.

Žuvys. Palanki diena poilsiui ir naujoms pažintims – bus įvertintas jūsų originalumas. Nesiplanuokite rimtų reikalų: būsite nusiteikę lengvabūdiškai ir nesusikaupsite ties rimtais dalykais. Lengvai išspręsite tas užduotis, kurios reikalaus kūrybinio sprendimo, išradingumo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų