REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šeštadienį, gegužės 21 d. „Žvaigždžių duetuose“ įvyko pirmasis pusfinalis. Jame dėl dviejų vietų finale susigrūmė keturios poros: Ilja ir Vita Pimpiene, Karolis Ramoška ir Agnė Armoškaitė, Ruslanas Kirilkinas ir Jarmo Skonas bei Tomas Rinkūnas ir Eglė Jakštytė. „Prasideda penktojo „Žvaigždžių duetų“ sezono finalinės kovos“, ‒ kreipdamiesi į žiūrovus keletą kartų pakartojo vakaro vedėjai.

REKLAMA
REKLAMA

Kiekvienam iš duetų sudainavus po pasirinktą kūrinį juos vertino komisija ir tai buvo daroma tris kartus, na o žiūrovai balsuoti galėjo visą laiką nuo laidos pradžios. Komisijos vertinimai šioje projekto stadijoje tradiciškai pakeisti − po kiekvieno iš trijų raundų jos nariams teks išdėstyti duetus ketvertuke pirmajai vietai skiriant 4, antrajai – 3, trečiajai – 2, o ketvirtajai 1 balą.

REKLAMA

Laidos pabaigoje balai buvo sumuojami ir lygia proporcija su žiūrovų balsais nulėmė galutinį rezultatą. Į komisiją prasidedant finalinėms kovoms sugrįžo pramoginių renginių režisierius ir scenaristas, laidų vedėjas Vytenis Paulukaitis.

Vakarą atsisveikinimo su publika daina pradėjo projektą paliekantis Sashos Song ir Viktorijos Sutkutės duetas. „Ačiū už palaikymą, mes tikrai daug stengėmės, daug dirbome, ačiū komisijai. Mes puikiai praleidome laiką“, ‒ sakė Sasha Song.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis turas

Pirmąjį turą pradėjo Ilja ir V. Pimpienė. Duetas atliko dainą „Kol tu šalia buvai“ ir kaip visad buvo įsijautę į vaidmenis ir kruopščiai parengę vokalines partijas. „Per šiuos laikus Vita tapo man kaip muzikos mama“, - po pasirodymo sakė Ilja.

Tradiciškai nuotaikingi ir originalūs K. Ramoška ir A.Armoškaitė atliko rokenrolo stiliaus improvizaciją „Bim bam“. Amerikietiškas „savimi patenkintų“ personų įvaizdis duetui kaip visad puikiai tiko. „Jūs šitą numerį taip puikiai įsisavinot, kad galėsit sukti jį dar 50 kartų“, ‒ juokavo Donatas Katkus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Į komisiją sugrįžęs V. Pauliukaitis pasidžiaugė projekto sėkme. „Labai džiaugiuosi, kad tiek žiūrovų žiūri žvaigždžių duetus. Iš pavydo mirdavau, kai matydavau, kiek jūs balsuojat“, ‒ komentavo jis.

Vėliau scenoje pasirodė kaip visad jausmingi ir nuoširdūs R. Kirilkinas ir J. Skonas. Jie atliko Marijono Mikutavičius dainą „Ar prisimeni tu mus?“. Paklaustas, ar jo manymu jų duetas vertas didžiojo finalo J. Skonas sakė: „Taip, tikrai!“. „Buvo stipresnių, mažiau repetuotų pasirodymų šiame projekte, tačiau buvot įdomūs, kūrybingi“, ‒ sakė Kristina Kazlauskaitė.

REKLAMA

Pirmą turą savo pasirodymų baigė romantišku ir jautriu pasirodymu užbaigė T. Rinkūnas ir E. Jakštytė. Pora dainavo vieną iš Eglės repertuaro dainų „Tu nežinai“. „Per šią dainą susiformavo tarpusavio ryšys“, ‒ sakė. T. Rinkūnas.

Komisija po pirmojo turo daugiausiai balų skyrė K. Ramoškos ir A. Armoškaitės bei Iljos ir V. Pimpienės duetams, mažiausiai ‒ R. Kirilkinui ir J. Skonui. Žiūrovai taip pat labiausiai palaikė Ilja ir V. Pimpienę. Šis duetas pirmavo ir bendroje įskaitoje.

Antrasis turas

Antrąjį turą vėl pradėjo Ilja ir V. Pimpienė. Jaunasis scenos talentas šį kartą įkūnijo Čarlį Čapliną, o jo mokytoja ‒ baleriną. Duetas daina iliustravo vieną iš paskutinių nebyliojo kino genijaus filmų „Rampos šviesos“. „Man taip pakvipo trofėjiniais filmais, ta stilistika. Tai jūsų daina“, ‒ sakė V. Pauliukaitis.

REKLAMA

Vėliau K. Ramoška ir A. Armoškaitė scenoje pademonstravo lengvai nuotaikingą garsiosios lopšinės „Summertime“ parodiją. Duetui vėl puikiai pavyko pašiepti pasitenkinimą savimi labiau negu dainavimu jaučiančius atlikėjus. „Buvo malonu girdėti tikrąjį Karolio balsą. Dažnai jisai slepiasi po kokiomis nors kaukėmis ar personažais“, ‒ komentavo V. Juozapaitis.

Nusiraminę po prastų pirmame turė iš komisijos gautų vertinimų, R. Kirilkinas ir J. Skonas antrąja daina priminė visiems, kad taip pat gali puikiai parodijuoti. Nors „Modern Talking“ dainos „You my heart, you my soul“ lietuviškas vertimas skambėjo keistai, pasirodymas buvo itin nuotaikingas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

T. Rinkūnas ir E. Jakštytė išlaikė pirmojo savo pasirodymo nuotaiką. Duetas vėl buvo itin romantiškas ir jausmingas, Andriaus Mamontovo daina „Marso kanjonai“ puikiai tiko tokiai tematikai. „Man pritrūko skambumo, pritrūko paties vokalo“, ‒ kalbėjo D. Katkus.

Daugiausiai balų iš komisijos šį kartą gavo K. Ramoška ir A. Armoškaitė, nuskriausti liko T. Rinkūnas ir E. Jakštytė. Žiūrovai ir toliau aktyviausiai palaikė Ilją ir V. Pimpienę. Susumavus komisijos ir žiūrovų balus šis duetas išliko pirmoje vietoje.

REKLAMA

Trečiasis turas

Paskutinį turą absoliutūs pusfinalio lyderiai Ilja ir V. Pimpienė baigė klasikiniu kūriniu „Adagio“. „Jūs pasirenkate ypatingai gražias melodijas, jos yra sunkiai atliekamos. Džiugu visai Lietuvai, kad išgirdome Vitą šitaip dainuojančią, turite puikų balsą“, ‒ žavėjosi K. Kazlauskaitė.

K. Ramoška ir A. Armoškaitė paskutine savo daina pasirinko „Suomišką dainelę“. Nors kaip sakė J. Skonas visoje dainoje galima išgirsti tik vieną suomišką žodį, kalbos nesuprantančiai publikai tai neturėtų kliūti, tą pabrėžė ir V. Juozapaitis. „Žinau būdą kaip greitai išmokti suomiškai ‒ reikia, kad niekas salėje nesuprastų tos kalbos“, ‒ sakė jis.

REKLAMA

Solidžiai trečiąjį kartą pasirodė R. Kirilkinas ir J. Skonas, vyrukai atliko lietuviškai adaptuotą Robie Williamso dainos „She's The One“. Šį kūrinį duetas pusfinalyje dainavo pirmą kartą. Paklaustas, kam norėtų padėkoti, už tai, kad dalyvauja pusfinalyje R. Kirilkinas parodė į Jarmo. „Jarmo, noriu padėkoti tau už lietuvių kalbą, už nuotaikingus, juokingus, atvirus komentarus“, ‒ savo ruožtu padėkojo K. Kazlauskaitė.

Vakarą dar viena Robie Williamso dainos „Shame“ adaptacija užbaigė T. Rinkūnas ir E. Jakštytė. Puikiai dainavusiam duetui komisija išsakė pastabas už monotoniškumą, visi pasirodymai, anot V. Juozapaičio, buvo pernelyg vienodi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po paskutinio turo susumavus visus komisijos balus pirmoje vietoje atsidūrė K. Ramoškos ir A. Armoškaitės duetas, paskutinėje ‒ T. Rinkūnas ir E. Jakštytė. Žiūrovai iki pat balsavimo pabaigos aktyviausiai palaikė Ilja ir V. Pimpienę, mažiausiai balų jie skyrė komisijos puikiai įvertintiems K. Ramoškai ir A. Armoškaitei.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus pirmoje vietoje atsidūrė Ilja ir V. Pimpienė, antri liko R. Kirilkinas ir J. Skonas ‒ šie duetai pateko į finalą. Trečioje pozicijoje atsidūrė K. Ramoška ir A. Armoškaitė, na o paskutiniai – T. Rinkūnas ir E. Jakštytė. Paskutinės dvi poros paliko projektą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų