REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar tiesa, kad Antanas Butrimas ir Kristina Brazauskienė vėl suka lizdelį? Telefono skambutis ir prašymas pričiupti porelę nuskambėjo likus valandai iki lėktuvo nusileidimo Vilniaus oro uoste.

REKLAMA
REKLAMA

„Su Antanu nesikolioju, tačiau ir nedraugauju. Dėl skyrybų buvau ne aš viena, o abu kalti. Šiaip jis normalus vyras", ‒ tvirtina Kristina Brazauskienė, vos paklausta apie bendravimą su buvusiu sutuoktiniu.

REKLAMA

11 valanda ryto. Vilniaus oro uoste ‒ laukimo nuotaika. Į netikėtai pasirodžiusią televizijos kamerą buvęs K. Brazauskienės vyras reaguoja iš pirmo žvilgsnio ramiai. Nors panašu, kad suplanuotasis susitikimas jam neteikia didelio džiaugsmo.

„Visi žmonės tarpusavyje bendrauja. Ne laukiniai gi. Kodėl aš turėčiau atsisakyti bendrauti su Kristina, sūnaus motina“, ‒ teigia Antanas Butrimas.

Ponia Kristina ‒ ne kokia Katunskytė ar Radžis, turtinga žvaigždė. Ryški ir matoma. Turinti teisę ir galimybę ilsėtis su kuo nori ir kur panorėjusi. Nusipelniusi gyventi geriau, o valgyti ‒ sočiau. Ir turėti draugus, kurie neišduoda ir neparduoda. Kurie supranta ir užjaučia.

REKLAMA
REKLAMA

„Na save gerbiantis vyras nepriimtų atgal savo buvusios žmonos. Jeigu jau sykį išėjai ‒ viso gero visiems laikams. Nesinorėtų tikėti, kad ponas Butrimas ją priglaus“, ‒ tai Nepriklausomybės akto signataro Aloyzo Sakalo mintys.

Slapti ir vieši susitikimai, intriguojanti susirašinėjimo medžiaga ‒ ar tai neginčijamas įrodymas apie keistai išskirtą, tačiau naujai užgimusią aukštuomenės porą? Daug žadančios keliauninkų iš saulėtosios Floridos sutiktuvės ‒ antradienį 19.10 publicistikos laidoje „Abipus sienos“, tik per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų