REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarptautinio valiutos fondo (TVF) direktorius tvarkytojas Dominikas Strosas-Kanas (Dominique Strauss-Kahn), suimtas pagal kaltinimą seksualiniu priekabiavimu, galbūt turi alibi.

REKLAMA
REKLAMA

Tai pirmadienį pranešė Prancūzijos radijo stotis RMC, remdamasi kaltinamojo advokatais.

Kaip sužinojo prancūzų žurnalistai, D. Stroso-Kano advokatai nuodugniai išanalizavo visus įvykius iki jų ginamojo sulaikymo, detaliai atkūrė juos chronologine tvarka. Jų duomenimis, TVF vadovas atidavė numerio raktus ir paliko "Sofitel" viešbutį apie vidurdienį - likus valandai iki tariamo nusikaltimo.

REKLAMA

Po to, kaip teigia advokatai, D. Strosas-Kanas viename iš Niujorko restoranų susitiko su savo dukterimi, vėliau pasisamdė taksi ir išvažiavo į Džono F. Kenedžio oro uostą, iš kur turėjo skristi į Paryžių. Bet nuvažiavęs ten jis pastebėjo, kad pamiršo viešbutyje vieną iš savo mobiliojo ryšio telefonų, ir pranešė apie tai "Sofitel" darbuotojams. Kaip tik šis skambutis į viešbutį ir leido Niujorko policininkams nustatyti D. Stroso-Kano buvimo vietą ir operatyviai jį sulaikyti.

Prancūzijos radijo stoties duomenimis, TVF vadovo gynyba pasirengusi artimiausiu metu pateikti savo versijos, patvirtinančios, jų nuomone, kaltinimų jo adresu nepagrįstumą, įrodymų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų