• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 13 d. Prienuose lankėsi „FIBA Europe“ renginių organizatorė Monika Puchner, Europos krepšinio čempionato „Eurobasket 2011“ organizacinio komiteto vadovas Mindaugas Špokas bei kiti atsakingi „FIBA Europe“ ir „Eurobasket 2011“ asmenys. Svečiai apžiūrėjo arenos statybų eigą ir liko patenkinti jų dinamika.

REKLAMA
REKLAMA

Prienų sporto arenoje darbai vyksta sparčiai. Pasak UAB „Rūdupis“ direktoriaus pavaduotojo Romualdo Vasiliausko, arenoje bus galima vykdyti treniruotes jau birželio pabaigoje. Visgi tam, kad arenoje po Europos krepšinio čempionato galėtų vykti LKL, BBL ir kitų turnyrų varžybos, reikės daugiau lėšų, negu buvo skirta. Šis klausimas turėtų rūpėti ne tik krepšinio klubui „Prienai“, bet ir savivaldybės vadovams.

REKLAMA

Susitikime su svečiais iš „FIBA Europe“ ir „Eurobasket 2011“ dalyvavo rajono savivaldybės meras Juozas Krikštolaitis, administracijos direktorius Henrikas Vepštas, Romualdas Vasiliauskas, krepšinio klubo „Prienai“ direktorius Aurimas Bartuška.

Pagal naujienų portalo kvitrina.com informaciją, nuo gegužės 16 d. Prienuose pradės lankytis ir Alytaus grupės komandų atstovai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų