• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalbant apie gyvus pasirodymus didžiausiose scenose, „Zdob şi Zdub" yra tikri profesionalai, tą jie pademonstravo ir savo repeticijose Diuseldorfe. Kaip jau tampa tradicija, Moldova televizijos žiūrovams antrajame pusfinalyje vėl pasiūlys nuotaikingą šou, kurio svarbiausios dalys – roko muzika, fėja ant vienračio ir kosmines antenas atstojančios kepurės.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš pasirodydami scenoje „Zdob şi Zdub„ grupės  nariai aiškino aukštų kepurių pasirinkimo prasmę. „Tai yra savotiškas tautinis kostiumas. Šios kepurės leidžia mums bendrauti su kosmoso erdvėmis. Jos atneša visiems teigiamos energijos!“, ‒ sakė jie.

REKLAMA

Abiejose repeticijose grupės pasirodymai buvo analogiški. Vokalo prasme, „Zdob şi Zdub" savo nepriekaištingai sudėliotame numeryje viską atliko kone tobulai. Galiniame monitoriuje buvo rodomos tautiniai drabužiais apvilktos lėlės.

Grupės nariai atlikdami jiems įprastą roko stiliaus muziką vilkėjo juodais drabužiais. Visgi svarbiausią vaidmenį atlieka Tatiana Iliescu, kuri apsirengusi trumpą baltą suknelę ir juokingą aukštą kepurę įkūnijo fėją. Ji scenoje pasirodė mindama vienratį ir grodama dūdele, vėliau visą laiką suko ratus apie grupės vokalistą Romaną Iagupovą.

REKLAMA
REKLAMA

Spaudos konferencijoje Moldovos delegacijos nariai sakė esą patenkinti antrąja repeticija. Paklaustas apie tai, kaip karšta jo galvai buvo su tokia aukšta kepure vokalistas R. Iagupovas sakė: „Aš jos beveik nejaučiu. Jau pradėjau ir miegoti su šia kepure“.

Jis pasidalino savo įspūdžiais iš grupės kelionės po Diuseldorfą su kepurėmis. „Vaikai metė į mus gėles, o kai kurie praeiviai bandė pasisavinti mano kepurę. Taigi manau, mes jiems patikome“, ‒ sakė kolektyvo vokalistas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų