REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Aukštas gyvybinis potencialas, turėsite daug jėgų ir energijos. Jus bus sunku pavyti, o jūs tuo tarpu nenuolaidžiausite niekam. Veiksite dažniausiai vieni, tačiau ir bendradarbiavimas bus naudingas. Smulkūs nesusipratimai neperaugs į konfliktus, nebūsite linkę kivirčytis.

Avinas. Aukštas gyvybinis potencialas, turėsite daug jėgų ir energijos. Jus bus sunku pavyti, o jūs tuo tarpu nenuolaidžiausite niekam. Veiksite dažniausiai vieni, tačiau ir bendradarbiavimas bus naudingas. Smulkūs nesusipratimai neperaugs į konfliktus, nebūsite linkę kivirčytis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA



Jautis. Palankus laikas bendravimui, naujoms pažintims, susitikimams su draugais. Puikiai praleisite laiką kelionėse. Bet kokie eksperimentai su įvaizdžiu bus sėkmingi. Romantiniai santykiai gali šiek tiek nukentėti: nemokėsite tvardytis, išsakysite viską, ką galvojate, nors kartais vertėtų ir patylėti.

REKLAMA



Dvyniai. Atidėkite rimtus reikalus, mėgaukitės poilsiu ir džiaukitės gyvenimu. Be problemų užkariausite jums patinkantį žmogų. Suvoksite, kad jau atėjo laikas pradėti gyventi kartu ar santuokoje. Giminaičiai bus linkę jums atleisti bet kokias klaidas, patars sunkiose situacijose.



Vėžys. Stiprios pozityvios tendencijos. Galite užsiimti bet kokiais reikalais – galimybės plačios. Gausite paramą iš įtakingų asmenų, tarkitės su patirtį turinčiais asmenimis. Ramybė ir harmonija šeimoje ne tik džiugins, bet ir išsklaidys bet kokias abejones. Augs pasitikėjimas savimi.

REKLAMA
REKLAMA



Liūtas. Pasitikėjimas savimi išaugs, ir ne be reikalo – jus visą dieną lydės sėkmė: naujuose darbuose, pergalėje prieš konkurentus, prieš savo silpnybes. Pagerės finansinė padėtis, gera diena pirkiniams. Neturėsite pagrindo nesutarimams šeimoje ar su giminaičiais.



Mergelė. Didelis šansas pasiekti sėkmės. O jūsų paslaptis – mokėjimas bendrauti su įvairiais žmonėmis, rasti bendrą kalbą netgi su tais, su kuriais nesutampa interesai. Galimos finansinės problemos: augs šeimyniniai poreikiai, o su jais ir išlaidos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA



Svarstyklės. Stiprios palankios tendencijos, tad rimtų problemų išvengsite. Šią dieną atsiras galimybė praplėsti bendravimo ratą ir užmegzti naudingas pažintis. Galimos ryškios permainos santykiuose su artimaisiais, džiaugsitės bendravimu su mylimu žmogumi, leistini lengvabūdiški veiksmai.



Skorpionas. Finansinė situacija vers sunerimti, tačiau nesugadins visos dienos nuotaikos. Stiprios pozityvios tendencijos leis išspręsti susikaupusias problemas. Neatsisakykite paramos, nes šiuo metu bet kuris asmuo patikės jūsų idėjomis. Galima romantinė pramoga, kuri iš esmės pakeis jūsų gyvenimą.

REKLAMA



Šaulys. Būkite atidūs su savo turtu: rizikuojate netekti to, ką branginate. Sumažinkite iki minimumo išlaidas, atidėkite pirkinius. Palanki atmosfera šeimoje, neiškils priežasčių konfliktuoti ir pyktis. Mėgaukitės aktyviu poilsiu ir bendravimu su draugais – jūsų laukia siurprizai.



Ožiaragis. Jūsų laukia daug pokyčių ir pasikeitimų, kurie jūsų gyvenimą pavers geresniu. Tik būkite nusiteikę nuolaidžiauti, elkitės originaliai, netgi ekstravagantiškai. Turėsite daug įdomių idėjų, planų, nors juos įgyvendinti nebus paprasta. Jokiais būdais nesipykite ir nesiginčykite.

REKLAMA



Vandenis. Nusistovėjusius planus teks keisti, tačiau dėl to nereikės gailėtis – naujos idėjos bus kur kas geresnės. Pasitikėsite savimi kaip niekada ir džiaugsitės kartu su aplinkiniais savo sprendimais. Palanki diena išvykoms, o naujos pažintys bus svarbios jūsų gyvenime.



Žuvys. Šią dieną pasistenkite išlikti ramūs, nes per skubėjimą padarysite daug klaidų. Pritrauksite prie savęs blogai nusiteikusius asmenis, tad venkite bendrauti ir atvirauti. Galimos nemalonios žinios, problemos šeimoje. Norite išvengti problemų? Viską gerai apgalvokite prieš veikdami.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų