REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ klubo žvaižgdė Cristiano Ronaldo kamuoliu sužeidė tribūnose sėdėjusio sirgaliaus nosį.  26 metų portugalas Ispanijos čempionato rungtynėse su „Getafe“ nesėkmingai smūgiavo į kamuolį ir šis nuskriejo į žiūrovų eiles.

REKLAMA
REKLAMA

Tris įvarčius tose rungtynėse pelnęs ir Madrido „Real“ ekipai triuškinamą pergalę 4:0 iškovoti padėjęs C. Ronaldo po dvikovos priėjo prie nukentėjusiojo. Šiam pirmąją pagalbą jau buvo suteikę netoliese budėję medikai. Atsiprašydamas C. Ronaldo sirgaliui padovanojo savo marškinėlius.

REKLAMA

Po minėtų rungtynių su „Getafe“ C. Ronaldo savo sąskaitoje jau turi 36 įvarčius ir pagal šį statistinį rodiklį tvirtai pirmauja Ispanijos čempionate. Iki šalies rekordo portugalui trūksta dviejų įvarčių. 38 įvarčius 1950-1951 metų sezoną pelnė „Bilbao Athletic“ puolėjas Telmo Zarra, o 1989-1990 metų sezoną jį pakartoto „Real“ legenda Hugo Sanchezas.

Vis dėlto dabartinis „Real“ lyderis paneigė kalbas, kad vaikosi šio rekordo. „Galiu pasiekti reikšmingą rekordą, bet apie tai per daug negalvoju. Man svarbiausia – padėti komandai laimėti“, – teigė futbolininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų