REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Profesiniai sunkumai bus labai rimti, tačiau vietoj to, kad susikauptumėte, būsite linkę tuščiažodžiauti ir „stumti“ laiką. Romantiniuose santykiuose taip pat nesugebėsite būti lankstūs. Gal vis dėl to vertėtų susiimti ir išlaikyti užkariautas pozicijas?

Avinas. Profesiniai sunkumai bus labai rimti, tačiau vietoj to, kad susikauptumėte, būsite linkę tuščiažodžiauti ir „stumti“ laiką. Romantiniuose santykiuose taip pat nesugebėsite būti lankstūs. Gal vis dėl to vertėtų susiimti ir išlaikyti užkariautas pozicijas?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Nevienareikšmiška diena. Didelė tikimybė profesinių problemų ir rimtų nesutarimų su kolegomis. Susitelkite ties praktinių užduočių įgyvendinimu. Su jumis bus sunku artimiems žmonėms: nuotaikos keisis ir būsite tai kaprizingi, tai draugiški ir švelnūs. Gal atėjo laikas pakeisti savo elgesį?

REKLAMA

Dvyniai. Norėsite ramybės ir aiškių planų, tačiau šiandien vargiai tai gausite. Skubant labai sunku susikaupti, kolegos vis prašys jūsų pagalbos ir neleis nė minutės pagalvoti. Su tokia situacija teks susitaikyti. Romantiniuose santykiuose nesugalvokite žaisti kitų jausmais.

Vėžys. Dalykiniai susitikimai bus sėkmingi, rasite naujų bendraminčių, o seni partneriai taps tikrais draugais. Palankus laikas aptarti naujo darbo perspektyvas, nors naujos atsakomybės kol kas nesiimkite. Venkite aštrių pasisakymų, neskubėkite spręsti meilės reikalų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Įtempti santykiai šeimoje privers jus nerimauti. Giminaičiai abejos jūsų sugebėjimais, jūsų sėkme, o kritiškos pastabos tikrai nebus taktiškos. Susitaikykite su esama situacija ir neįrodinėkite savo tiesos. Deja, romantiniai pasimatymai ir kelionės neatneš džiaugsmo.

Mergelė. Palanki diena bet kokiam sunkiam darbui, o taip pat sudėtingų užduočių sprendimui, mokslinei veiklai. Dalykiniai susitarimai bus vainikuoti sėkme, prireiks ir jūsų patirties, ir žinių. Sunkiai rasite bendrą kalbą su giminaičiais. Finansinė padėtis gerės, tačiau neskubėkite su išlaidomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Užduotis įvykdys tie, kurie pasinaudos draugų ir partnerių parama – tikrai nebūsite nuvilti. Tačiau tai nereiškia, kad neišvengsite nuovargio, kuris atsilieps ir jūsų nuotaikai. Atsipūskite artimų žmonių bendrijoje, dabar ne laikas veltis į naujas pažintis.

Skorpionas. Neutrali diena, pozityvios tendencijos bus labai silpnos. Reikės peržiūrėti savo santykius su kolegomis, atsisakyti kai kurių savo įpročių. Artimieji bus linkę įsižeisti dėl jūsų veiksmų, kritikos ir juokų, kurie jums atrodys nekalti ir žaismingi.

REKLAMA

Šaulys. Sunkumus įveiksite kūrybingai ir lengvai – ir to jums bus galima pavydėti. Būkite nuoširdūs ir lengvai pasieksite savo tikslų. Būkite nuolaidesni tiems, kurie vis dar neįvertina jūsų talento ir sugebėjimų – ateis laikas. Venkite aktyvuas poilsio ir tolimų kelionių.

Ožiaragis. Palanki diena spręsti finansinius reikalus, planuoti biudžetą. Jūs teisingai įvertinsite savo galimybes, išvengsite nereikalingų išlaidų ir abejotinų investicijų. Norint išspręsti bet kokias problemas, reikės ieškoti naujo požiūrio ir metodų.

REKLAMA

Vandenis. Netinkamas laikas pradėti dirbti su naujais projektais, geriau užbaikite senuosius reikalus, išspręskite užduotis, kurias išsikėlėte dar seniau. Emocinis fonas nestabilus, jūsų nuotaikos dažnai keičiasi – stenkitės išlaikyti ramybę.

Žuvys. Diena sėkminga įsimylėjusiems. Jausmai taps labai stiprūs ir net nereikės abejoti dėl abipusių jausmų. Laukia naujos pažintys, norėsis įforminti esančius santykius. Galima profesinė sėkmė. Neišleiskite iš akių smulkmenų ir nė minutei neleiskite sau atsipūsti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų