REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Glamonės mėgaujantis karštu vašku... Nors skamba keistai, norite tai pabandyti, tik nežinote, kaip? Juk būdamas neatsargiu galite sužeisti partnerį ir save... tad kaip viską atlikti saugiai?

REKLAMA
REKLAMA

Kaip ir apie kiekvieną naujovę seksualiniame gyvenime, apie glamones karštu vašku visų pirma derėtų pasikalbėti. Ar partneris taip pat nori tai išbandyti? Norėtumėte glamonėti ar būti glamonėjamu?

REKLAMA

Kokiu intensyvumu, stiprumu viskas turi vykti?

Yra labai paprastas būdas tai suprasti. Svarbiausia – pradėti ir veikti palaipsniui. Susiraskite paprasčiausią gimtadienio žvakutę, ji nedidelė, tad vaško irgi nebus daug. Leiskite žvakei degti apie pusę minutės – minutę, kol susidarys truputis vaško – jį supilkite glamonėjamam partneriui į delną. Jeigu jam nepatinka – ko gero, šis malonumas jums netinkamas. Jei vis tik norite išbandyti, pradėkite nuo mažo intensyvumo – pabandykite tą patį veiksmą atlikti ant partnerio šlaunies. Sulaukę teigiamos reakcijos pereikite prie vidutinio intensyvumo. Jeigu pajutote, kad tai partnerį iš karto sujaudino – galite imtis stiprių glamonių karštu vašku.

REKLAMA
REKLAMA

Mažas Intensyvumas

Tai paprastas būdas pajusti vaško šilumos ir tekstūros jaudulį. Ištirpdykite šiek tiek vaško (žiūrėkite, kad nebūtų per karštas), įmerkite pirštus ir švelniai masažuodami glamonėkite partnerio kūną. Čia svarbiausia – jausmingi, jautrūs prisilietimai. Beje, ypač tokia stimuliacija pamaloninkite jautriausias kūno vietas – kaklą, spenelius ir pan.

Vidutinis Intensyvumas

Suaugusiems skirtose prekių parduotuvėse galite įsigyti specialių žaidimams skirtų žvakių (jų degimo temperatūra mažesnė). Tokiu būdu galite net atsargiai lašinti tiesiai nuo žvakės... Kartas nuo karto prisijunkite ir karštąjį vašką masažuokite rankomis. Nepamirškite stebėti partnerio reakcijos, jautriausių kūno vietų stimuliacija gali sukelti ne kiekvienam malonių pojūčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Stiprus Intensyvumas

Čia reikės ypatingo atidumo ir dėmesio – tiek naudojamam vaško kiekiui, tiek stimuliuojamoms kūno vietoms.

Stipraus intensyvumo stimuliacijai naudojamos įprastos žvakės. Pilkite vašką ant partnerio kūno, palengva jį lupinėjant rankomis/liežuviu ar stingdant ledo kubeliu. Tai neabejotinai išves mylimąjį iš proto!Pildami vašką nuo žvakės kartkartėmis pakeiskite jo temperatūrą: kuo didesnis atstumas tarp žvakės ir kūno, tuo vėsesnis bus vaškas. Stebėkite partnerio reakciją, atraskite tai, kas maloniausia būtent jums!

REKLAMA

Dar šis tas apie saugumą

Žinoma, jokiu būdu neverta aplenkti erogeninių zonų, tačiau su jomis elgtis patariame atsargiai: glamonėti pradėkite mažu intensyvumu, elkitės ypač atsargiai. Pradėti stimuliaciją rekomenduojame nuo vidinių šlaunų ar nugaros linkių. Beje, prieš pradedant bet kokius žaidimus įsitikinkite, kad vaškas – ne per karštas, nenudeginkite partnerio. Mėgaukitės, šėlkite, tik būkite atsargūs!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų