REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

8 žmonių komanda jau šį šeštadienį iškeliauja į Diuseldorfą – gegužės 10 dieną „Eurovizijos“ scenoje pasirodys E. Sašenko.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai laimėjome Lietuvos atranką, pirma mintis buvo, ką mes padarėm. Tačiau aš stengiuosi kiekvienoje situacijoje rasti pliusų ir radau. Dabar esu labai laiminga, susikaupusi ir labai laukiu „Eurovizijos“, – šypsojosi iššūkiams pasiruošusi atlikėja.

REKLAMA

E. Sašenko, atliksianti už širdies griebiančią baladę „C'est ma vie“, teigia, kad ties pusfinaliu sustoti nežada. Nors primena, kad prognozuoti „Eurovizijos“ rezultatus yra bergždžias reikalas.

Lietuvos delegacija į Diuseldorfą išvyksta jau šį šeštadienį, nors pirmoji repeticija – tik gegužės 2 dieną. „Pirmiausia, išsimiegosiu“, – savo planus atskleidė atlikėja.

Lietuvos televizijos vyriausiasis prodiuseris A. Giržadas neslėpė, kad ilga viešnagė Vokietijoje ne pačios delegacijos užgaida, tokį sprendimą priimti privertė naujos „Eurovizijos“ organizatorių taisyklės: viešbutį privaloma užsisakyti nuo pirmos iki paskutinės dienos. Viso laiko neišbuvimas nekompensuojamas.

REKLAMA
REKLAMA

Jokių užkulisinių žaidimų Lietuvos delegacija Diuseldorfe imtis nežada. „Kiek jau nudirbome, tiek. O kažkokių slaptų ir paruoštų strategijų, kaip, pavyzdžiui, nuvažiuoti į Diuseldorfą ir staiga visą metro išklijuoti Evelinos plakatais, mes tikrai neturime“, – juokavo Lietuvos delegacijos vadovas A. Giržadas.

O nuveikta iš tiesų nemažai. Rėmėjai, su kuriais E. Sašenko pasirašė ilgalaikį bendradarbiavimo kontraktą, surengė sėkmingą reklaminę kampaniją Lenkijos televizijos eteryje. Atlikėja džiaugėsi, kad Lenkijoje ji buvo labai šiltai sutikta, tad balsų iš kaimynų per konkursą taip pat tikisi. „Čia tik spėjimas“, – suskubo pridurti atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasirodymas „Eurovizijoje“ neturėtų labai skirtis nuo matytojo Lietuvos atrankoje, nors šiokių tokių pokyčių jau yra numatyta.

A. Giržadas pažadėjo naują kubą, ant kurio pasilips E. Sašenko. Atlikėja savo ruožtu patikino, kad jau yra apmąsčiusi, ką taisys, pirmiausia, žinoma, vokaline prasme.

Suknelė irgi jau paruošta, tačiau ją parodyti E. Sašenko griežtai atsisakė, esą čia panašiai kaip su vestuvėmis – suknelės anksčiau laiko geriau nedemonstruoti.

„Tvarkingai, ramiai, emociškai stabiliai atlikti svarbiausią užduotį – gerai padainuoti dainą“, – taip minimalųjį Lietuvos delegacijos planą apibūdino A. Giržadas.

REKLAMA

„Man labai džiugu, kad šiais metais mes važiuojame dainuoti ir iš tikrųjų dainuoti. „Eurovizija“, labai gaila, kiekvienais metais darosi panašesnė į cirką. Man labai ramu, kad Evelinos balsas tikrai nesudrebės“, – Lietuvos sėkme dainų konkurse įsitikinęs Lietuvos delegacijos atstovas.

"Ar bijau? Aišku, kad bijau“, – neslėpė dainininkė E. Sašenko. Tačiau „košmarų“ apie „Euroviziją“ prisipažino nesapnuojanti.

„Viskas bus gerai“, – su šypsena veide užtikrino atlikėja.

Viktorija Mickutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų