REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį trečiadienio rytą LNK televizijos žvaigždės Vaičiūnų kaime trumpam tapo ugniagesiais gelbėtojais.

REKLAMA
REKLAMA

Žvaigždės dalyvavo pratybose, kur joms teko leistis specialiais vamzdžiais, naudotis vandens patrankomis, lipti kopėčiomis.

REKLAMA

Ugniagesių dienai skirtame filmavime dalyvavo ir šviesiaplaukės Olialia pupytės. Vienai iš jų, Skaistei Steikūnaitei, pratybos baigėsi nelaimingai. Ji leidosi specialiu ugniagesių vamzdžiu ir neteisingai pastačiusi koją susitraumavo pėdą.

Iš karto po įvykio kolegės Oksana Pikul ir Marina Bui įsodino sužeistą grupės narę į prabangų Oksanos „Mercedes Benz“ automobilį ir skubiai nuvežė į  ligoninę.

Po įvykio Balsas.lt susisiekė su Pupytėmis. Oksana  sakė, kad Skaistę apžiūrėję chirurgai diagnozavo kaulo skilimą.

REKLAMA
REKLAMA

Olialia pupyčių šiandien laukia koncertas privačiame vienos įmonės vakarėlyje. Pupytės teigia, kad Skaistė dalyvaus, tik mažiau judės. Koncerte šoks Oksana ir Marina.

Marina Bui taip pat galimai per pratybas patyrė lengvą traumą: „Teko šaudyti iš vandens patrankos ir grįžusi namo pastebėjau, kad tikriausiai pasitempiau riešą. Skauda į ką nors atsiremti“, - sakė ji.

Oksana Pikul laimei traumų nepatyrė ir džiaugėsi, kad turėjo galimybę išmokti gesinti gaisrą bei suprato, koks pavojingas yra ugniagesių darbas: „Netikėjau, koks tai pavojingas ir fizinio pasirengimo reikalaujantis darbas. Reiškiu pagarbą šios profesijos žmonėms, kad jie rizikuoja, stengiasi ir gelbėja žmonių gyvybes“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų