REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

F*** - Fashion - get - Style – tokia akiplėšiška filosofija vadovaujasi naujas galvos aksesuarų ženklas Gretusia Accessories. Nori būti atpažįstama ir neužmirštama? Būk Gretusia.

REKLAMA
REKLAMA

Anot Gretusia dizainerės Gretos Skripkinienės aksesuarai kuriami šiuolaikinei, nebijančiai iššūkių bei šiek tiek pamišusiai miesto merginai, kuri, be abejonės, yra neabejinga madai kitu kampu. Kūrėja pasakoja, jog ją visuomet žavėjo ryškios ir išskirtinės asmenybės, turinčios savo gyvenimo specifiką ir ją išreikškiančios savo stiliumi bei ryškiomis spalvomis. “Tokie ir mano kūriami aksesuarai – ryškūs, ekstravagantiški ir drąsūs"- pasakoja dizainerė.

REKLAMA

Gretos Skripkinienės nuomone, įvairūs galvos aksesuarai bei apdangalai – tai pats lengviausias ir efektingiausias būdas sužavėti ir atkreipti į save dėmesį. Juk bendraujant su žmonėmis, visų pirma dėmesį atkreipiame į jų veidą ir plaukus, tad be abejonės, jiems ir turėtume skirti daugiausiai dėmesio. “O ir plaukų aksesuarai kainuoja žymiai mažiau, nei sakykime, bateliai ar kokybiška rankinė, tad jie, be abejonės, prieinami bene visoms merginoms." - tikina Gretusia kūrėja.

REKLAMA
REKLAMA

Kūrėja pasakoja kaip gimė mintis pradėti kurti šias plaukų grožybes. “Tiesą sakant, iki šiol visuomet kurdavau tik sau ir savo dukrai, nors dažnai draugės ragindavo užsiimti šia veikla. Pamenu daugybę atvejų, kai gatvėje mane susistabdydavo įvairaus amžiaus nepažįstamos moterys ir klausdavo kur įsigijau vieną ar kitą stiliaus detalę. Suprantama, tai buvo viso labo mano pačios kūriniai."

Na, ir rodos, viena diena buvo dizainerei buvo lemtinga. “Bevaikščiojant su dukra po Vilniaus senamiestį, sumanėm užsukti į mados namus Zoraza. Kaip tik būtent tą dieną dukra savo plaukus buvo papuošusi mano kurtu raudonos spalvos masyviu retro stiliaus lankeliu. Parduotuvės dizainerė Daiva Urbonavičiūtė jį akimirksniu pastebėjo... Taip viskas ir prasidėjo. Daiva pagaliau mane privertė patikėti savimi “ – šypsosi moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

“Mano nuomone, pavasaris – tai metas, kada turėtume nugrūsti savo kuklumą ir santūrumą į žieminių drabužių lentyną, ir pražysti drąsesnėmis idėjomis, ekstravagantiškesniais drabužių deriniais ir, žinoma , papildyti savo garderobą ryškiais aksesuarais!" – pavasariui patarimus dalino dizainerė.

Gretusia Accessories galite įsigyti Vilniuje, Stiklių gatvėje įsikūrusioje parduotuvėje LaDore Boutique. Įdomu tai, kad atsiuntusios dizainerei savo nuotrauką, galite užsisakyti jums individualiai sukurtą vienetinį papuošalą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų