REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos Premjero Andriaus Kubiliaus žodžiai ne juokais supykdė Lietuvos futbolo rinktinę. „Jeigu į Lietuvą pradės važinėti (...) Madrido „Real„ ar „Chelsea“, tai tada gal atsiras ir stadionai", – interviu antradienį Lietuvos radijui sakė A. Kubilius, skelbia BNS.

REKLAMA
REKLAMA

Po pralaimėtų Europos čempionato atrankos rungtynių Lietuvos rinktinės kapitonas apgailėstavo, kad Ispanijos rinktinės žvaigždynas neįtinka Premjerui.

REKLAMA

„O pasaulio čempionai netinka ponui Premjerui? Šioje komandoje žaidžia žvaigždės iš „Real„, „Barcelona“ ir „Chelsea„. Tikriausiai tokios žvaigždės mūsų premjerui netinka. Gaila. Tegul ateina nors kartą į mūsų rungtynes, gal tada žinos. Sako, kad ir taip pakankamai pinigų sportui davė, tačiau reikėtų kaip nors padalinti, nes Lietuvoje yra ne vien krepšinis“, – teigė T. Danilevičius.

Rinktinės gynėjas Deividas Šemberas suabejojo Premjero A. Kubiliaus futbolo žiniomis bei drąsiai teigė, kad tokioje aikštėje negalima žaisti futbolo.

REKLAMA
REKLAMA

„Premjeras turbūt mažai nusimano futbole ir tiesiog yra juokinga klausyti tai, ką jis kalba. Eilinį kartą parodė savo išmintį. Tokia aikštė maišo visiems – žiūrovams ir žaidėjams. Negalima tokiomis sąlygomis žaisti futbolą. Gėda ir absurdas", – po susitikimo sakė D. Šemberas.

Nors Ispanijos rinktinės treneris Vicente del Bosque po laimėtų rungtynių bandė išlikti diplomatiškas, kiti pasaulio čempionų komandos nariai negailėjo kritikos Kauno Dariaus ir Girėno stadiono dangai bei kaltino UEFA atstovus.

„Tris taškus pelnėme aikštėje, kuri visiškai netinka žaidimui. Tokia aikštė – katastrofa, – pažymėjo Ispanijos rinktinės kapitonas Ikeras Casillas. – Turime garsiai kalbėti apie tai, nes situacija yra apgailėtina. Mes vykstame rungtyniauti ten, kur jie nurodo, tačiau tokios aikštės tikrai netraukia jaunimo užsiimti futbolu. UEFA pareigūnams tokios aikštės, kaip Kaune, turi rūpėti labiau. Jiems reikėtų labiau padirbėti, o ne sėdėti savo biuruose ir nurodinėti, kokios spalvos turi būti žaidėjų kojinės".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu I. Casillaso komandos draugui Xavi futbolo aikštė Lietuvoje priminė didžiulę smėlio dėžę. „Kiek aprėpė akys – visur buvo smėlis. Tai, kad 2011 metais dar turime žaisti tokioje aikštėje – liūdnos naujienos futbolui", – nuogastavo Xavi.

Į Lietuvą sužaisti atrankos rungtynių artimiausią rudenį atvyks Lichtenšteino ir Čekijos rinktinės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų