REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Opozicija rengia eilinę interpeliaciją – šį kartą aplinkos ministrui Gediminui Kazlauskui. Juo nepasitiki ir šalies prezidentė Dalia Grybauskaitė. Kaip vertinti šio ministro darbą? Interpeliacijos išvakarėse diskusija apie tai – Lietuvos televizijos laidoje „Savaitės atgarsiai“.

REKLAMA
REKLAMA

Kodėl ši vyriausybė taip įsikibusi laikosi tokio namų renovacijos modelio, kurio nenori žmonės? Kodėl nebuvo pasinaudota kitais modeliais ar atsisakyta renovacijos idėjos, o jai skirti pinigai būtų panaudoti kitiems projektas? Ar taip nebūtų sušvelninta ekonominė krizė Lietuvoje, o iš šalies būtų emigravę mažiau darbininkų?

REKLAMA

Ar tikrai yra gera nustatyta tvarka dėl atliekų tvarkymo? Ar bus antradienį atstatydintas šis ministras, o gal Seimo nariai pasipriešins prezidentės valiai?

Apie tai pirmadienį 21.15 val. tiesioginėje laidoje „Savaitės atgarsiai“ diskutuos Seimo nariai socialdemokratų frakcijos seniūnas Algirdas Butkevičius, krikščionių frakcijos Seime seniūnas Vidmantas Žiemelis, Jungtinės frakcijos Seime seniūnas Algis Čaplikas. Laidą rengia ir veda Virginijus Savukynas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų