REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„PadKite“ programėlė „Android“ telefonuose veikia kaip virtuali pelytė. Vienu pirštu palietus sensorinį ekraną aplink pirštą pasirodo apskritimas. Virš piršto apskritime iššokęs žymeklis veikia panašiai kaip kompiuteriuose naudojama pelė.

REKLAMA
REKLAMA

Kitu pirštu tapšnojant šalia apskritimo užfiksuojamas pelytės paspaudimas.

Pristatyta programa skirta kelis prisilietimus vienu metu atpažįstantiems ekranams bei siūlo sprendimą vienai didžiausiai jų bėdai – prisilietimų tikslumui. Talpos principu veikiantys ekranai piršto prisilietimus atpažįsta tik kelių taškų tikslumu, ir jei ekrane yra daug smulkių liečiamų detalių, pavyzdžiui, interneto nuorodų, į jas neretai sunku pataikyti baksnojant pirštu. „PadKite“ programėlė tai leidžia žymiai lengviau.

REKLAMA

Taip pat „PadKite“ suteikia galimybę žymėti tekstą, o pasitelkus vieną iš kelių gestų komandų galima tekstu dalintis socialiniuose tinkluose arba ieškoti raktažodžio „Google“ sistemoje ekrane nupiešus „S“ raidę.

Šiuo metu programą nemokamai galima atsisiųsti iš oficialaus „PadKite“ tinklalapio. Gamintojai dar nepasiūlė galutinės programos versijos, tačiau bandomoji „PadKite“ programėlė veikia su „Android 2.1“ bei vėlesnėmis operacinės sistemos versijomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų