• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ekstravagancijos įsikūnijimas, popsensacija, muzikos fenomenas – tik keli epitetai, kuriais galima apibūdinti 5 „Grammy“ savininkę Lady Gagą. TV6 kanalas, vienintelis Lietuvoje, įsigijo teisę transliuoti prieš mėnesį Niujorko „Madison Square Garden“ arenoje vykusį pasaulinio turo koncertą „The Monster Ball Tour“.

REKLAMA
REKLAMA

„Tęsiame tradiciją TV6 žiūrovams transliuoti garsiausių pasaulio artistų koncertus, kad negalintys savo dievaičių išvysti gyvai neliktų nuskriausti. Mūsų eteryje jau buvo parodyti Madonnos, U2, Kylie Minogue, „Coldplay“, Justino Timberlake'o, Christinos Aguileros ir kitų megažvaigždžių koncertai. Vasaros pradžioje kviečiame žiūrėti bene populiariausios pastarojo meto popatlikėjos Lady Gaga teatrališką muzikos šou“, – pasakojo TV3 ir TV6 užsienio produkcijos vadovė Ieva Govedaitė.

REKLAMA

„Lady Gagos etiketė – avangardiniai kostiumai ir ant išprotėjimo ribos balansuojantys šou, tačiau koncertuodama savo gimtajame Niujorke ji pademonstravo ir kitą, geros mergaitės, veidą. Nepaisant ekstravagantiškų dekoracijų, netikro kraujo ir kibirkščiuojančios liemenėlės, Lady Gaga išreiškė padėką savo tėvui, gerbėjams, draugams ir dedikavo jiems garsiausias savo dainas“, – apie koncertą „Madison Square Garden“ kalbėjo muzikos apžvalgininkai.

REKLAMA
REKLAMA

Elektronine popopera vadinamas „The Monster Ball“ koncertinis turas, anot specialistų, nenusileidžia garsiesiems Madonnos šou, o galbūt juos net ir pranoksta. „The Monster Ball“ turas pernai uždirbo 133 milijonus dolerių ir tapo pelningiausiu solinio atlikėjo turu.

Lady Gagos koncertas – jau greitai per TV6.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų