REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3 projekto „Tu gali šokti“ atrankos tęsiasi, įtampa auga. Iš beveik 200 panorusių viešai pademonstruoti savo talentą „Panoramos“ prekybos centre bus atrinkta tik 40. Po lygiai vaikinų ir merginų kovą dėl bilieto į geriausiųjų keturioliktuką tęs šokių stovykloje. Kaip jiems seksis, žiūrovai TV3 eteryje galės stebėti nuo balandžio 24-osios.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiemet atrankoje dalyvavo labai daug įdomių ir stiprių šokėjų. Vienas jų – „Lietuvos talentų“ favoritas Paulius Šinkūnas. Smagu, kad antrą kartą savo jėgas išbandys pernai iš „Top 40“ iškritę šokėjai. Viena mergina net specialiai atskrido iš JAV. Netikėtas buvo ir pernai komisijos sukritikuoto ir dėl to ašarojusio dalyvio sugrįžimas. Tada patekti į „Top 14“ jam sutrukdė blankus įvaizdis, todėl šiemet jis pasirinko itin ryškią aprangą“, – pasakojo projekto režisierius Mindaugas Meškauskas.

REKLAMA

„Tu gali šokti“ aukštumas, anot rengėjų, galės pasiekti tik tie, kurie stiprūs ne vieninteliu šokio stiliumi. Gatvės šokių atstovai turės parodyti ką sugeba sportiniuose šokiuose, o tautinių – balete ar moderniame šokyje.

„Svarbiausia, kad šokėjai mokėtų improvizuoti ir pasireikšti įvairiausiais stiliais. Juk patekę į „Top 14“ jie kiekvieną laidą trauks burtus ir per savaitę privalės parengti vis kitokio stiliaus šokį. Stovykloje su jais dirbs įvairių stilių choreografai, o į tolesnį etapą pateks tik univerasalūs šokėjai“, – apie laidos koncepciją kalbėjo M. Meškauskas.

„Tu gali šokti“ – nuo balandžio 24-osios sekmadieniais per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų