REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalistų Tomo Čyvo, Giedriaus Krušnausko ir Arūno Brazausko straipsnis „Fukušima ir Ignalina“. Japonijos cunamis plauna ir taip skystus Lietuvos atominių ambicijų pamatus. Kartu jis gali pasitarnauti kaip figos lapelis, pridengiantis nesugebėjimą įgyvendinti didelius projektus. Lietuvos planas pasistatyti Visagine naują atominę elektrinę paskelbtas nacionalinės energetikos strategijos ašimi. Specialiai užsakyta studija patvirtino, kad be tokios elektrinės Lietuva energetiškai negali būti saugi. Net žlugus konkursui, turėjusiam parinkti strateginį investuotoją šiam projektui, valdžia bandė nutaisyti nepasiduodančios kovotojos išraišką. Kaip yra iš tiesų? Padėtis įgauna naujų atspalvių...

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Gangsterių vaikai linkę rodyti galią“. Gerai išauklėti vaikus – kiekvieno tėvo noras ir rūpestis. Visi svajoja suteikti atžalai gerą išsilavinimą ir palankias sąlygas karjerai siekti. Ne išimtis ir kriminalinio pasaulio veikėjai. Tai padaryti, atrodytų, nesunku, kai jų banko sąskaitoje yra apvali suma, o įtakingų pažinčių – bet kurioje sferoje.Tačiau mafijos šeimų atžalas persekioja skandalingos tėvų šlovės šešėlis. Jie auga manydami, kad atėjo į pasaulį valdyti. Šešėlinio pasaulio veteranų atžalos renkasi tėvų pramintus takus.

REKLAMA

Japonijos pietrytinę dalį sudrebinęs vienas stipriausių istorijoje žemės drebėjimų ir po to praūžęs cunamis, anot Lietuvos specialistų, turės įtakos ir Lietuvos ekonomikai. Apie tai rašo rubrika „Savaitės interviu“ , šį kartą kalbindama Lietuvos verslo konfederacijos generalinį direktorių Algimantą Akstiną ir nepriklausomą finansų analitiką Stasį Jakeliūną.

Rubrikoje „Pinigų skonis“ skaitykite straipsnį „Sugrįžta tai, kas geriausia“. Istorinis teisingumas. Atgimimas. Virsmas. Šie keli žodžiai – tai ašis, apie kurią pastaruoju metu sukasi Kauno alaus daryklos „Ragutis“ darbuotojų mintys. „Balsas.lt savaitė“ klausia alaus daryklos generalinio direktoriaus Vytauto Meišto, kodėl ir kas užkoduota įmonei sugrąžintame pavadinime „Volfas Engelman“.

REKLAMA
REKLAMA

Vieno seno filmo herojus entuziastingai sakė, kad egzaminas – šventė, tačiau tikrai ne visi studentai tam pritartų. Rubrikoje „Sveikata“ – žurnalistės Indrės Vainalavičiūtės straipsnis „Studentai gydosi išradingai“ apie problemas, su kuriomis susiduria studentai, ieškodami stebuklingų vaistų, padėsiančių pagerinti mokymosi kokybę.

„Sirgalių tribūnose“ skaitykite žurnalisto Aurimo Kuckailio straipsnį „Laukia dar geresnis „Formulės-1“ sezonas“. Nors ir vėluojantis, 2011 metų „Formulės-1“ sezonas dėl įdiegtų naujovių sirgaliams žada dar daugiau intrigos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

 

Balsas.lt savaitėBalsas.lt savaitėBalsas.lt savaitė

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų