REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atrodytų, sniegas jau gerokai aptirpęs, tačiau snieglentininkai ketina dar pasimėgauti jo likučiais. Šį šeštadienį, kovo 19 dieną, Ignalinoje, Lietuvos Žiemos Sporto Centre, NOKIA Sniego Parke įvyks „Lietuvos Snieglenčių Kroso Čempionatas“, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Šiose atvirose varžybose galės varžytis visi norintys Lietuvos ir užsienio sportininkai suaugusiųjų, jaunimo, jaunučių ir vaikų amžiaus grupėse.

REKLAMA

Organizatorių teigimu, šis čempionatas rengiamas norint ne tik populiarinti snieglenčių sportą, bet ir skatinti vaikų ir jaunuolių sveikatingumą bei tobulinti  suaugusiųjų ir mokinių sportinį meistriškumą.

Snieglenčių kroso varžybų metu kiekvienoje amžiaus grupėje privalės dalyvauti ne mažiau kaip 4 dalyviai, jei jų susirinktų mažiau – rengėjai gali apjungti skirtingas amžiaus grupes. Beje, čempionato dalyviai galės demonstruoti savo snieglenčių įgūdžius tik dėvėdami apsauginį šalmą. Geriausiai pasirodę savo amžiaus grupėje sportininkai bus apdovanoti medaliais ir diplomais.

REKLAMA
REKLAMA

Norintys susirungti snieglenčių kroso čempionate gali registruotis renginio dieną 10 – 11 val. arba iš anksto užpildyti dalyvio anketą elektroniniu būdu: http://www.dbtopas.lt/takas/lt/varz/2011029. Registracija internetu veiks iki kovo 19-osios, penktadienio. Tiesa, internetu registravęsi nepilnamečiai Ignalinoje privalės patvirtinti savo dalyvavimą asmeniškai kartu su vienu iš tėvų arba globėju.

Jei dar nesugalvojote, ką nuveikti šį šeštadienį ir mėgstate žiemos sportą, nedvejokite – svetingieji Ignalinos kalnai noriai priglaus visus snieglentininkus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Varžybas Ignalinoje rengia Lietuvos Nacionalinė Slidinėjimo Asociacija (LNSA), ekstremalių sporto šakų mokykla „Go2kite“ ir  asociacija „Xclub“.

Numatoma varžybų programa

Šeštadienis, kovo 19 diena

10 – 11 val. Dalyvių registracija

11 val.Dalyvių susirinkimas, varžybų atidarymas

11.15 – 12 val. Trąsos inspekcija, apšilimas, bandomi nusileidimai.

12.15 val. Kvalifikacinės varžybos.

13.15 val. Finalinės varžybos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų