REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Miuncheno „Bayern“ klubo strategas Louisas Van Gaalas po iškritimo iš UEFA Čempionų lygos, kuomet jo treniruojamą ekipą eliminavo Milano „Inter“, kalbėjo, kad pralaimėti varžybas jo klubui po geros pradžios buvo neįmanoma.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, jog minėtose varžybose paskutinėmis minutėmis pergalę iškovojęs „Inter„ sugebėjo patekti į ketvirtfinalį, o daugybės progų nerealizavę „Bayern“ žaidėjui turėjo tenkintis su nesėkme 2:3.

REKLAMA

„Mes padarėme viską ką galėjome ir atrodo, kad buvo neįmanoma, jog mes galime šitaip išleisti kelialapį į ketvirtfinalį iš savo rankų. Manėme, kad jau esame ketvirtfinalyje“, – po rungtynių kalbėjo bavarų klubo specialistas.

„Turėjome labai daug progų, bet jų nerealizavimas mums atsipirko su kaupu. Tų progų nerealizavimas suteikė mūsų varžovams galimybių, kuriomis jie vėliau pasinaudojo ir psichologiškai mums buvo sunkiau žaisti“, – sakė jis.

„Mūsų priešininkai buvo tikrai gerai motyvuoti ir jie pasinaudojo savo turėtais šansais. Mes turėjome labai atkaklias ir be galo sunkias rungtynes psichologine prasme“, – baigė L. Van Gaalas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų