REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kitą pavasarį Londone bus atidarytas muziejus, skirtas filmams apie kultiniu tapusį berniuką burtininką Harį Poterį (Harry Potter). Visų fantastinių pasakojimų gerbėjai galės pabuvoti H. Poterio ir jo draugų pasaulyje ir pasinerti į turistinę kelionę „už kadro“. Kelionės metu išaiškės visos paslaptys apie tai, kaip buvo kuriami filmai, įskaitant ir naujausias technologijas, rašo Didžiosios Britanijos dienraštis „The Independent“.

REKLAMA
REKLAMA

Per ekskursiją bus galima pasivaikščioti tarp filmų dekoracijų, pavyzdžiui, palei Didžiąją sieną arba po profesoriaus Dambldoro (Dumbledore) kabinetą. Lankytojai galės pamatyti tikrus visų aštuonių filmų kostiumus, rekvizitus ir specialiuosius efektus. Ekskursijos trukmė 3 valandos. Šitiek laiko visiškai pakaks viską apžiūrėti ir pajusti tai, ko nebuvo matyti filme.

REKLAMA

Tokį muziejų steigia kino studija „Warner Brothers“. Muziejus atidaromas kino kompanijai priklausančioje studijoje Londone. Ekspozicijos plotas sieks 200 akrų.

Britų rašytojos Džoanos Rouling (Joanne Rowling) knygos apie berniuką burtininką ir jo nuotykius sulaukė didžiulio populiarumo visame pasaulyje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų