REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dvylika Didžiosios Britanijos olimpinės vandens sporto šakų atstovių surengė atvirą fotosesiją baseine, rašo lifenews.ru.

REKLAMA
REKLAMA

12 bričių nusimetė maudymosi kostiumėlius, kad taptų išskirtinės Andy Hooperio fotosesijos žvaigždėmis. 21 metų nardytoja į vandenį Tonia Couch prisipažino, kad slėpė nuo savo širdies draugo savo dalyvavimą atviroje fotosesijoje.

REKLAMA

„Kai atverčiau visas kortas, jis su siaubu paklausė, kaip galėjau žengti tokį žingsnį“, – pasakojo ji. 21 metų plaukikė Stacey Tadd taip pat prisipažino gavusi pylos nuo mamos, pasak kurios, tai – olimpinei prizininkei nederantis poelgis.

Vandensvydžio rinktinės narė 21 metų Lisa Gibson nesigaili dalyvavusi tokioje fotosesijoje. Ji pareiškė, kad prieš objektyvą jautėsi labai gerai: „Mane labiau neramino mintis, kad turėsiu kvėpuoti ir šypsotis tuo pat metu.“

REKLAMA
REKLAMA

Fotosesijoje fotografas Andy Hooperis naudojosi fotoaparatu D300, kurio kaina siekia 10 tūkst. JAV dolerių. Dviejų nardytojų su deguonies kaukėmis prižiūrimos merginos pozavo atskirai, o po to, kompiuterio programos dėka buvo sukurtas koliažas.

„Kitu atveju bendra fotosesija būtų buvusi pernelyg chaotiška“, – teigė fotografas. Atviros fotosesijos rėmėjais buvo Nacionalinė Didžiosios Britanijos loterija ir dujų bendrovė „British Gas“. Nacionalinė Didžiosios Britanijos loterija šiuo metu remia daugiau nei 1200 atletų pasirengimą Londono olimpinėms žaidynėms.

Olimpinės čempionės be kostiumų (Andy Hooperio nuotr.)Olimpinės čempionės be kostiumų (Andy Hooperio nuotr.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų