REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Sekmadienio, kovo 6 d. vakarą „Chorų karai“ dalyviai žiūrovams parengė pasirodymus, paremtus garsiausiais pasaulio hitais. Kaip ir žadėjo vakaro vedėjai, renginys buvo pakankamai įspūdingas, kad priverstų publiką trumpam užsimiršti apie artėjantį pirmadienį. Patiems choristams atsipalaidavo nebuvo kada − antrą kartą šį sezoną jie susigrūmė išlikimo kovoje.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmieji scenoje pasirodė lyderiais nuo sezono pradžios vadinami kauniečiai. Burgundiškasis choras atliko lietuvišką legendinio R. Kelly hito „I Believe I Can Fly“ versiją. Geriausiųjų pozicija į pareigoja būti pavyzdžiu kitiems, todėl komisija šiam chorui buvo itin reikli. „Galėjo orkersto ir nebūti, norėjosi klausyti jūsų. Per pragrojimus man pritrūko choro“, − priekaištavo Edmundas Seilius.

REKLAMA

Auksinis Utenos choras pasirodymą pradėjo klasikinės muzikos kūriniu, o baigė seno gero roko daina. Komisija gyrė chorą už pasirinktą idėją, tačiau už įgyvendinimą choras sulaukė nemažai priekaištų. „Antrojoje dalyje aš pasigedau kulminacijos momento“, − pažymėjo Loreta Sungailienė.

Oranžinio Alytaus choro repeticijose buvo įvesta karinė drausmė. Generolo Justo Lapatinsko vedami dzūkai Richardo Marxo meilės baladę dzūkai atliko profesionaliai. „Šiandien choras nemelavo, šiandien buvot tikri, turinys pasirinktas puikus“, − gyrė E. Seilius.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš savaitę atsidūręs paskutinėje vietoje Tauragės krašto Ugnies choras išlikimo vakarą stengėsi kaip niekad, tačiau komisija pasigedo natūralumo. „Pasistenkit išlaikyti turinį ir įtampą, neslampinėkit be darbo, nesižvalgykit į šalis“, − priekaištavo Kristina Zmailaitė.

Vėliau į mūšį kilo Tarptautinio sidabrinio Vilniaus choro nariai. Nevaržomas, gausiai šou elementais, solo šokio pasirodymais ir kostiumų keitimu pripildytas pasirodymas komisijos buvo įvertintas labai gerai. „Šį kartą jūs šokote gerai, bet šitoje mišrainėje dainavimo buvo tik dvidešimt procentų“, − nepatenkintas choro pasirodymu buvo tik E. Seilius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paskutiniai į išlikimo mūšį stojo Deivydo Zvonkaus vedami žemaičiai. „Mes šampinjonai Lietuvos!“ − kartu su pirmą kartą uždainavusiu savo generolu traukė Smaragdinis Telšių choras. „Mane labiausiai sužavėjo saviironija, kurios lietuviams labai trūksta“, − gyrė Neda Malūnavičiūtė.

Maksimalų balų skaičių komisija skyrė Smaragdiniam Telšių chorui, prasčiausiai įvertino Auksinio Utenos ir Oranžinio Alytaus chorų pasirodymus. Žiūrovai aktyviausiai palaikė Liudo Mikalausko vedamą Tauragės krašto chorą.

Susumavus dviejų savaičių rezultatus lyderių pozicijoje išliko Kauno Burgundiškasis choras, o projektą palikti teko Auksiniam Utenos chorui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų