REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio naktį didesnėje šalies dalyje silpnai snyguriavo, kai kur buvo šlapdriba, lijundra, tad vietomis susidarė plikledis.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu pietiniuose ir rytiniuose šalies rajonuose vietomis dulksna, čia vietomis nestipriai pusto pažeme, praneša kelininkai.

REKLAMA

Vilniaus apskrityje kai kur nežymi lijundra, Utenos apskrityje snyguriuoja.

Magistralinių ir krašto kelių dangos daugiausia yra šlapios, tačiau dėl neigiamos temperatūros susidarė plikledis, dangos slidžios, o rytinėje šalies dalyje šie keliai padengti nestoro sniego sluoksniu. Šiuo metu šie keliai yra barstomi. Eismo sąlygos kol kas ganėtinai nelengvos, praneša Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Rajoninių kelių dangos atvirose vietose plikos, šlapios, kitur vis dar provėžotos, padengtos prispaustu sniegu, vietomis apledėjusios.

REKLAMA
REKLAMA

Šilutės rajone apsemti ir yra sunkiai išvažiuojami arba neišvažiuojami 12 rajoninių kelių ruožai, iš viso – apie 38 km. Vandens gylis – nuo 15 cm iki 1,50 m.

Pagėgių savivaldybėje taip pat apsemti ir yra neišvažiuojami septynių rajoninių kelių ruožai, iš viso – apie 46 km. Vandens gylis – nuo 20 cm iki 1,30 m.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų