REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujasis Egipto turizmo ministras Munir Fachry Abdel Nur pranešė, kad išsiuntė pakvietimą garsiajai amerikiečių laidų vedėjai Oprah Winfrey, kad ši, atvyktų į Egiptą vesti savo laidos į Tahrir (Laisvės) aikštę Kaire, taip siekiant skatinti pagrindinį šalies verslą - turizmą.

REKLAMA
REKLAMA

Oprah Winfrey yra  ne vienintelė garsenybė, kuriai nusiųstas toks pakvietimas. Spaudos konferencijoje, surengtoje per EgyptAir patarėjo Husein Masud ir Egipto turizmo vadovo Amr al Ezabi susitikimą, turizmo ministras Abdel Nur teigė, kad Egiptas netaps pigaus turizmo maršrutu, kaip savo pranešimuose buvo paskelbusi Egipto naujienų agentūra MENA.

REKLAMA

Turizmo ministras planuoja kviesti jaunuosius socialinio tinklapio Facebook vartotojus reklamuoti šalies turistinius maršrutus siekiant pritraukti turistų ir poilsiautojų iš užsienio.

EgyptAir patarėjas, Husein Masud, savo ruožtu paskelbė, kad bus didinamas skrydžių į Italiją srautas, nes Italija buvo pirmoji, pakvietusi  šios šalies gyventojus aplankyti Egiptą. Taip pat minėtina, kad Italija buvo vienas iš pirmųjų oro linijų bendrovės EgyptAir skrydžių krypčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų