REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vytenis Pauliukaitis - režisierius, televizijos laidų vedėjas, populiariausių projektų komisijų narys ir, žinoma,  spalvinga asmenybė.  Žmogus, kuris daugiau nei pusę savo gyvenimo dirbo už kadro ir tik po penkiasdešimtmečio staiga sulaukė visuotinio pripažinimo bei sėkmės valandos kaip laidos vedėjas.

REKLAMA
REKLAMA

„Buvau vienas vyriausių Lietuvoje laidų vedėjų. O žinant, kad dabar eteryje karaliauja vien jaunystė ir grožis, tai – nemenkas pasiekimas„, - sako neseniai pasibaigusio populiaraus LNK  projekto “2 minutės šlovės“  šeimininkas, dar vadinamas vienu  iš ryškiausių pastarųjų metų televizijos atradimų.

REKLAMA

Savitas žavesys, avantiūra  ir dar nepatirti įspūdžiai prieš šešerius metus V. Pauliukaitį atviliojo ir į televizijos studiją.  Tačiau, pasimaudęs šlovės spinduliuose, šių metų pradžioje jis paslaptingai pradingo.  Viešos ir užkulisinės V.Paliukaičio nuodėmės ir kodėl jis pabėgo nuo televizijos?

Šiuo metu Kauno muzikiniame teatre režisierius V.Pauliukaitis stato Eltono Johno ir  Timo Rice miuziklą „Aida".

REKLAMA
REKLAMA

Margų spalvų netrūksta ne tik režisieriaus darbuose, viešuose  pasisakymuose, bet ir kasdienybėje.

„Nesigėdiju savo biografijos“, -  paklaustas apie skandalingus, buvusios žmonos viešai pažertus kaltinimus, LNK laidai „Neišgalvoti gyvenimai“ sako populiarusis laidų vedėjas, ne sykį patekęs į juodžiausių apkalbų sūkurį.

Iš pradžių čia su viena, čia su kita moterimi piršto, turtingos amerikietės išlaikytiniu  vadinto V. Pauliukaičio gyvenimą galiausiai atskleidė buvusi jo žmona.  Praėjusį pavasarį nuskambėjęs Kristinos Pauliukaitienės   interviu sprogo kaip tikra bomba.

„Neišgalvoti gyvenimai“ antradienį 20.30 val. su Rolandu Vilkončiumi tik per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų