REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Krikščionių partijos būstinėje sostinės senamiestyje – santūrios nuotaikos. Pasak partijos pirminiko Gedimino Vagnoriaus, nauja politinė jėga dar nėra plačiai pažįstama rinkėjams. „Daugiau kaip 80 procentų narių ir kandidatų anksčiau nedalyvavo jokioje politinėje veikoje, todėl jiems trūksta žinomumo“, – sakė G. Vagnorius.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak politiko, centro dešiniosios pakraipos Krikščionių partija nežarsto populistinių pažadų, o nuosekliai pasisako už bendruomenės politikos, darbo motyvacijos stiprinimą bei galimybes žmonėms užsidirbti.

REKLAMA

„Nors Tėvynės Sąjungos ar liberalų lyderiai dar save vadina centro dešiniosiomis partijomis, pagal jų veiksmus jie yra arčiau socialistinių programų, nes propaguoja skirstymus, dalybas, atiminėjimus“, – portalui balsas.lt kalbėjo G. Vagnorius.

Jis pridūrė, kad Krikščionių partijai nelengva konkuruoti su tradicinėmis, valdžioje esančiomis partijomis, kurios gauna milijonines dotacijas iš biudžeto. G. Vagnoriaus teigimu, kol kas anksti kalbėti ir apie galimas koalicijas.

Krikščionių partijos būstinėje:

Gediminas Vagnorius balsavo savivaldybių tarybų rinkimuose:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų