REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Liberalų Sąjūdžio štabe, užsidarius rinkiminėms apylinkėms, optimistinės nuotaikos. Šiuo metu tris merus Lietuvoje turinti partija tikisi turėti daugiau.

REKLAMA
REKLAMA

Partijos pirmininkas, susisiekimo ministras Eligijus Masiulis portalui „Balsas.lt“ teigė esąs patenkintas tuo, kad rinkimuose balsuota, anot jo, „pakankamai aktyviai“ ir sakė tikįs, kad atėjo būtent liberalų rinkėjas.

REKLAMA

Pasak E. Masiulio, kampanijai demokratiškumo pridėjo nepriklausomi kandidatai, tačiau kai kurie politikai, esą,  pasinaudojo galimybe palįsti po šia iškaba. „Pirmiausia turiu omenyje Artūrą Zuoką ir jo koaliciją“, - tiesiai sakė jis.

Švietimo ir mokslo ministras Gintaras Steponavičius irgi buvo gerai nusiteikęs, o Darbo partijos lyderio Viktoro Uspaskicho ir Artūro Zuoko koalicijos planus gauti po penkiolika vietų Vilniaus miesto taryboje vadino „drambliukiškais“.

REKLAMA
REKLAMA

G. Steponavičius pranešė, kad iš Joniškio rajono jau gauta informacija apie tai, jog liberalai tvirtai pirmauja suskaičiavus dvylikos kaimietiškų apylinkių rezultatus. „Socialdemokratai yra prieškominėje būsenoje“, – ironizavo jis.

Liberalų sąjūdžio rinkimų būstinėje:

E. Masiulis balsavo savivaldos rinkimuose:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų