REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Mados savaičių rudeniui 2011 renginiams kaip reikiant įsibėgėjus, vakar estafetę perėmė Italijos mados sotinė - Milanas. Čia savo kolekcijas jau spėjo parodyti tokie mados pasaulio grandai kaip „Alberta Ferretti“ bei „Gucci“. Bet apie tai - vėliau. Šiandien norime Jus pakviesti trumpam sugrįžti į Niujorką ir pasigrožėti niekada nemiegančiame mieste kolekcijas demonstravusių modelių gatvės stiliaus perliukais.

REKLAMA
REKLAMA

JAV mados sostinėje - su lietuviška nepalyginsi - bet dar vis dėlto žiema, todėl daugelis modelių puošėsi šiltais ir patogiais drabužiais. Nemažai merginų įsisupo į kailinius švarkelius ar elegantiškus vilnos paltukus, puošėsi didžiulėmis kailinėmis kepurėmis bei fetrinėmis skrybėlėmis, o kaklus apsimūturiavo stilingais ryškių spalvų šaliais. Manekenės rinkosi grubius, lygiapadžius, vyriškus primenančius, batus ar aulinukus neaukštais masyviais kulnais ir tik keletas jų buvo užfiksuotos avint aukštakulniais. Bohemišką modelių stilių taip pat pabrėžė spalvingos detalės, vintage apdarai ir maxi bei midi sijonai.

Panašu, kad Alexander Wang išrasta odinių baikerio švarkelių ir skinny kelnių modelių uniforma pamažu grimzta į praeitį. Originalumas, ryškios spalvos ir bohemiškas nerūpestingumas - štai ką, medžiodami modelius, gatvės stiliaus fotografai užfiksavo Niujorke.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų