• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įvertinant priešsezoninių bandymų rezultatus, naujo „Mercedes“ komandos bolido negalima pavadinti greičiausiu, bet Vokietijos leidinys „Auto Motor und Sport“ tikina, jog pagal maksimalų „Mercedes“ W02 bolido greitį tiesiosiose jis geresnis už kitus bolidus.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutiniuose bandymuose Barselonoje daugelis pastebėjo „Mercedes“ progresą, ir Norbertas Haugas pabrėžė, kad maksimalus bolido greitis tikrai svarbus, nes galima tikėtis, jog 2011 metais trasoje vyks įnirtinga kova.

REKLAMA

N. Haugas, „Mercedes“: „Barselonoje sugebėjome nuvažiuoti daugiau ratų, todėl geriau suprantame bolidą ir padangų elgesį. Tai paveikė rezultatus. Jeigu viskas eis teisinga kryptimi, „Sidabrinės strėlės“ galės nustebinti.“

Vokietijos leidinio ekspertai atkreipė dėmesį, kad maksimalus MGP W02 bolido greitis pasiekė 316 km/val. – pagal šį rodiklį su juo gali lygintis tik „Renault“ R31.

N. Haugas, „Mercedes“: „Tas, kas kovos dėl lyderio pozicijos, gali greitai išnaudoti padangas. Ir tada jėgų pasidalijimas peletone pasikeis, o persvara bus tų pilotų pusėje, kurie naudoja kietesnės sudėties padangas arba tų pilotų, kurie važiavo maksimaliai atsargiai. Toks jausmas, kad skirtingų komandų bolidai šiais metais bus panašūs pagal savo galimybes, todėl maksimalus greitis gali suvaidinti svarbų vaidmenį.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų