REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tęsiame testų partnerio troškimams išsiaiškinti seriją.

Pirmąją dalį rasite čia.

Šis testas padės Jums suprasti, ko partneris tikisi iš draugystės. Paklauskite ir atsakymą leiskite pasirinkti iš pateiktų variantų.

REKLAMA
REKLAMA

Jei būtum šuo, kokią veislę pasirinktum?

Labradoras

Nepaisant to, kad jis yra socialiai aktyvus, toks vyras mėgsta laiką leisti dviese su moterimi. Kai tik šis žmogus jus pamils, galite pasitikėti – esant darnai tikrai neieškos kitos.

REKLAMA

Užuomina: Jis trokšta daugybės apsikabinimų ir karštų moteriškų glamonių.

Skalikas

Anglų skalikas – galvojančio vyro šuo, tad jis trokšta moters, atitinkančios jo sąmojus ir galinčios rimtai sudominti ar suintriguoti. Užkariausite jo širdį, jei gebėsite diskutuoti apie politiką, knygas, filmus bei tuo pačiu priversti vaikiną išbandyti kažką nauja.

Mopsas

Šis originalus stipriosios lyties atstovas trokšta žaismingos merginos, galinčios pasigirti iš koto verčiančiu humoro jausmu. Nors jis ne tas vyras, su kuriuo dažnai kalbėsite jautriomis temomis, tačiau jis mylimas dėl šmaikštumo. Beje, jis visada pasiruošęs judriam, smagiam seksui.

Eskimų veislės šuo (haskis)

Šis stiprus vyras didžiuosis galėdamas jus saugoti, rūpintis. Ko gero, jis labai mėgsta gamtą, tad ieško moters, pasiruošusios nuotykiams, smagiam stovyklavimui ar seksui po žvaigždėtu dangumi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų