REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Norintieji pirkti transporto priemonę dažnai įvertina, koks automobilis ar motociklas – naudotas ar visai naujas – jiems reikalingas. Nuo transporto priemonės metų priklauso ir jos kaina, taigi vieniems patrauklesnės atrodo kelerių metų senumo, kitiems – tik naujos transporto priemonės.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbimų statistika rodo, kad rinkoje siūloma įvairaus senumo automobilių ir motociklų, o vartotojai vis labiau domisi naujesnėmis transporto priemonėmis  – jų skelbimai sulaukia daugiau susidomėjimo, praneša autogidas.lt

REKLAMA

Pernai ieškantieji pirkti automobilį daugiausia galėjo rinktis iš 1990–1999 metų automobilių pasiūlymų. Skelbimai apie parduodamus tų metų automobilius sudarė apie 70 proc. visų parduodamų automobilių skelbimų pasiūlos. Taip pat netrūko naujesnių ar itin naujų automobilių pasiūlymų – 2000–2010 metų automobilių skelbimai sudarė penktadalį visos pasiūlos. Mažiausiai (apie 10 proc.) būta pasiūlymų apie parduodamus 1980–1989 metų automobilius. Iš šios statistikos matyti, kad rinkoje daugiausia siūloma ne senesnių nei 20 metų automobilių, vis labiau populiarėja naujausių automobilių pasiūla.

Ieškantieji įsigyti motociklą turėjo daugiausia pasiūlymų rinktis iš naujausių motociklų – 2000–2010 metų motociklų pasiūlymai sudarė netgi 75 proc. visos motociklų pasiūlos. Taip pat buvo nemažai  pasiūlymų apie parduodamus 1990–1999 metų motociklus – jie sudarė apie 20 proc. visų rinkoje buvusių pasiūlymų. Apie 5 proc. pasiūlos buvo apie 1980–1989 metų arba netgi senesnius motociklus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų