• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prodiusavimo agentūra „Be You“ ir kultinis Ibizos naktinis klubas „Amnesia“ gastrolių Vilniuje metu skelbia žavių ir talentingų Lietuvos merginų atranka. Ji vyks kovo 5 dieną klube „Olialia“, prieš prasidedant vakarėliui „Amnesia Ibiza. Baltic Tour Lithuania 2011“. Klubo vadovai vakarėlio ir atrankos metu rinksis žavingiausias merginas, norinčius vasarą Ibizoje dirbti modeliais, šokėjomis, dainininkėmis ar kitais klubo darbuotojais.

REKLAMA
REKLAMA

Būsimų klubo darbuotojų atranką vykdys  geriausio pasaulyje vardą kelerius metus iš eilės pelniusio Ibizos klubo „Amnesia“ vadovybė - klubo savininkas Martin Ferrera ir direktorius Daniel Gasulla Magdalena bei penktus metus klubą Lietuvoje atstovaujančios prodiusavimo agentūros „Be You“ atstovė Leonora Blekaitytė – visi patyrę talentų „medžiotojai“ ir sukaupę didžiulę patirtį įvairiose pasaulio šalyse.

REKLAMA

„Savo gastrolių metu kiekvienoje aplankytoje šalyje ieškome naujų talentų. Tokiu būdu atsirenkame žmones, kurie labai trokšta dirbti pas mus ir yra tikrai motyvuoti, o „Amnesia“ klubui įvairiausių kultūrų ir tautybių darbuotojai suteikia kosmopolitišką atmosferą“, ‒ pasakojo klubo direktorius  D. G. Magdalena.

Į atranką kviečiamos ne tik šokėjos profesionalės, bet ir šokių patirties neturinčios merginos. Taip pat pirmą kartą Lietuvoje parodyti savo muzikinį, dainavimo ar modelio talentus galės kiekviena norinti. Svarbiausias kriterijus – aistra muzikai ir charizma. Visi sėkmingai pasirodę atrankoje ir savo šokiu bei jaunatviška energija sužavėję Lietuvoje besilankančius svečius iš vakarėlio išeis su pasiūlymu 4-5 mėnesius padirbėti garsiausiame salos naktiniame klube „Amnesia“.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio atmosferą kurs žymiausi „Amnesia“ rezidentai:  vasarišką šokių muziką kuriantis DJ Mar-T, uždegančių pasirodymų meistras Diablo, elektronine perkusija apsiginklavęs instrumentalistas Zeles, indėnų genčių būgnų griausmą keliantis Felix ir virtuoziška Ibizos klubo šokėjų komanda.

Nuo 2006-ųjų „Amnesia“ klubas žiemos muzikos konferencijoje (IDMC) buvo trejus metus iš eilės pripažintas geriausiu pasaulyje. Kasmet Majamyje vykstanti konferencija išrenka labiausiai nusipelniusius šokių muzikos atstovus iš viso pasaulio.

„Amnesia Ibiza. Baltic Tour Lithuania 2001“ vakarėlis įvyks kovo 5 dieną Vilniaus klube „Olialia“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų