• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Felipe Massa šį sezoną nori, kad komandoje jo statusas būtų lygus su Fernando Alonso. Praėjusiais metais F. Alonso iki paskutinių čempionato lenktynių kovojo dėl titulo, o F. Massai iškilo problemų.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau žiemos bandymuose F. Massa rodo neblogus rezultatus, ir kaip rašo Europos spauda, jis lieka patenkintas „Pirelli“ padangomis.

REKLAMA

Praėjusiais metais Vokietijos „Gand Prix“ F. Massa, paliepus komandai, į priekį praleido F. Alonso, dėl ko „Ferrari“ buvo nubausta. Tačiau F. Massa pasakė, kad jis neketina nuolat būti antruoju numeriu.

„Per greitas pirmo piloto pasirinkimas sumažina komandos šansus iškovoti pergalę čempionate“, – pasakė brazilas interviu „La Stampa“ laikraščiui. Anksčiau dėl savo neaukštų rezultatų F. Massa kaltino „Bridgestone“ padangas. Tačiau šiame interviu jis prisiėmė sau atsakomybę už 2010 metų nesėkmes.

F. Massa, „Ferrari“: „Prisiimu visą atsakomybę už praėjusių metų nesėkmės. Kalbant apie mano galimybes, žinau, kaip laimėti lenktynėse ir kovoti dėl pergalės čempionate. „Pirelli“ padangos? Lyginant su „Bridgestone“, šios padangos man labiau tinka. Sakyčiau, kad jos kaip tik tai, ko man reikia.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų