• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mėginimas iš pažįstamo nepilnamečio išlupti dešimties litų dydžio skolą gali sukelti rimtų nemalonumų vos pernai tarnybą Joniškio rajono policijos komisariate pradėjusiam patruliui 21–erių Dariui Jociui.

REKLAMA
REKLAMA

Damoklo kardas virš D.Jociaus karjeros vidaus reikalų sistemoje pakibo, kai praėjusio penktadienio vakare į Kelmės rajono policiją kreipėsi 17–metis šio rajono gyventojas.

REKLAMA

Nepilnametis teisėsaugininkams pasiskundė, kad tą pačią dieną Kelmės rajone esančiame bute jį dėl negrąžintos 10 litų skolos sumušė du pažįstami. Jaunuolis pareigūnams nurodė, kad nukentėjo nuo Kelmės rajono Karklėnų miestelyje gyvenančio Joniškio rajono policijos komisariato Viešosios tvarkos skyriaus patrulio D.Jociaus ir Kelmės rajono Pagirgždūčio kaimo gyventojo 21–erių A.Š.

Pasak nukentėjusiojo, per incidentą jis neteko savo mobiliojo telefono – ryšio priemonę esą paėmė D.Jocius.

REKLAMA
REKLAMA

Nepilnametis dėl bendro kūno sumušimo į gydymo įstaigą nesikreipė. Nukentėjusiajam incidento vakarą nustatytas lengvas girtumas – 0,63 promilės alkoholio.

Kelmės rajono policija dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo pradėjo ikiteisminį tyrimą. Tačiau

D.Jociui nemalonumai baudžiamąja byla nesibaigs.

Dėl incidento, į kurį įsivėlė patrulis, Šiaulių apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas tarnybinis patikrinimas. Jį atlikus bus sprendžiamas klausimas dėl tolesnio D.Jociaus likimo vidaus reikalų sistemoje. Patrulis nuo pareigų nėra nušalintas, nes į incidentą įsivėlė ne tarnybos metu – tądien jam buvo poilsio diena.

Pasak Joniškio rajono policijos komisariato pareigūnų, dar nėra nei metų, kai D.Jocius buvo priimtas į tarnybą šiame komisariate. Kolegų teigimu, per neilgą tarnybos laiką jaunas patrulis nebuvo spėjęs pasižymėti.

Dangirdas Tamulis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų