REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanijos „Honda“ vadovas Takanobu Ito oficialiai patvirtino, kad firmos modelių gamoje vėl bus sportiškų ambicijų kupinas automobilis „Honda NSX“.

REKLAMA
REKLAMA

„Honda“ jau buvo pradėjus kurti naujos kartos „NSX“ modelį, tačiau dar 2008 metais pristabdė visus darbus. Tačiau dabar „Honda“ atstovai teigia, kad toks automobilis jau netrukus debiutuos.

REKLAMA

Senasis „NSX“ buvo bene pirmu centrinės komponuotės superautomobiliu, tinkamu naudoti kiekvieną dieną. Taip subalansuotų superautomobilių kiti gamintojai pasiūlė tik 21 amžiuje. Kadangi dar tik spėliojama kokios bus naujojo „NSX“ techninės charakteristikos ir išvaizda, mes jums siūlome prisiminti seną legendinį „Honda NSX“ – jūsų dėmesiui trumpas filmukas dedikuotas šiam superautomobiliui.

Dar tik spėliojama kokios bus naujojo „NSX“ techninės charakteristikos ir išvaizda. Gamintojų nuotr.Dar tik spėliojama kokios bus naujojo „NSX“ techninės charakteristikos ir išvaizda. Gamintojų nuotr.

Senasis „NSX“ buvo bene pirmu centrinės komponuotės superautomobiliu, tinkamu naudoti kiekvieną dieną. Gamintojų nuotr.Senasis „NSX“ buvo bene pirmu centrinės komponuotės superautomobiliu, tinkamu naudoti kiekvieną dieną. Gamintojų nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų