REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 3-ąją 19.10 val. TV3 eteryje startuos naujas serialas „Kelias namo“. Jame į meilės trikampį, o kartu ir į nacionalinio parko intrigas įsisuks aktoriaus Šarūno Banevičiaus personažas Gintas. Š. Banevičius, įkūnijęs herojų, kuris zylutės nenuskriaus, pajuto, kad ir gyvenime tampa vis draugiškesnis gamtai.

REKLAMA
REKLAMA

Jau ne pirmame televizijos filme vaidinantis Š. Banevičius tikina, kad tokių metamorfozių, kokias patiria pastaruoju metu, nė negalėjo tikėtis. „Jei man kas nors prieš 5 metus būtų pasakęs, kad įkūnysiu jaunuolį gerietį, lakstysiu po miškus ir gelbėsiu išbadėjusius žvėrelius, būčiau atsakęs nemandagiai. Juk anksčiau vaidinau tik neigiamus personažus“, – šypsojosi aktorius.

REKLAMA

„Niekada nevaidinu to, ko manyje nėra. Vadinasi, jei čia vaidinu, tai ir tam tikro naivumo, ir jaunatviško maksimalizmo man nestinga. Gal tik drąsos tiek neturiu, kiek mano kuriamas personažas. Jis tikisi pakeisti pasaulį. Labai smagu tokius žmones vaidinti, nes realiai jų nėra, – teigia Š. Banevičius, kuriam tenka mokytis ne tik scenarijų, bet ir lotyniškų žodžių. – Jau žinau, kad lophodermium pinastri – pušų spygliakritis.“

REKLAMA
REKLAMA

Gal, susigyvenęs su personažu, ir ekologines idėjas aktorius prisijaukino? „Tikrai nebuvau iš tokių, kurie rūšiuoja šiukšles ir nerimauja dėl pasaulinio atšilimo. Bet tik dėl informacijos stokos. Dabar mano požiūris pasikeitė. Anksčiau buvau įsitikinęs, kad niekas manęs nenuvarytų žiemą į mišką, bet žiūrėk – per didžiausius šalčius važiuoju, vežu maistą žvėrims ir paukščiams“, – sako serialo apie ekologiją aktorius.

Seriale „Kelias namo“ vaidmenis kuria ir aktoriai Liubomiras Laucevičius, Nijolė Narmontaitė, Adrija Čepaitė, Vitalija Mockevičiūtė, Dalia Morozovaitė, Saulius Balandis, Mindaugas Capas, Tomas Erbrėderis, Judita Zareckaitė ir kiti.

„Kelias namo“ – nuo vasario 3 dienos pirmadieniais–ketvirtadieniais 19.10 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų