• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinės ir viešosios policijos pareigūnai, siekdami užkardyti automobilių vagystes ir kitus nusikaltimus, sustiprino patruliavimą visoje apskrityje ir atlieka bendras policines prevencines priemones.

REKLAMA
REKLAMA

Dirbant pagal patvirtintą priemonių planą, Kaune buvo tikrinami automobiliai.

H. Ir O. Minkovskių gatvėje buvo sustabdytas automobilis „BMW 320“, kuriame apžiūros metu buvo rasta įvairių priemonių, susijusių, kaip įtariama, su neteisėtu disponavimu narkotinėmis medžiagomis. Sulaikyti du įtariamieji.

REKLAMA

Jonavos gatvėje patikrinus automobilį „BMW X5“, apžiūros metu rasti du šaunamieji ginklai, kurių gabenti, nešioti ar laikyti leidimų neturėjo nei vairuotojas, nei keleivis.

Dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais Kauno AVPK pradėtas ikiteisminis tyrimas, abu asmenys uždaryti į areštinę.

Garliavoje (Kauno r.) Kauno AVPK NTV Autotransporto priemonių grobimų tyrimo pareigūnai rado sausio 30 dieną Plento g. pavogtą automobilį „VW Golf“ (2004 m. laidos, juodos spalvos).

REKLAMA
REKLAMA

Atlikdami ikiteisminį tyrimą, pareigūnai nustatė ir sulaikė du įtariamuosius: vieną kartą teistą R.A. (27 m.) ir R.S. (29 m.).

Pas įtariamuosius rasta mechaninių bei elektroninių prietaisų, pritaikytų automobiliams vogti. Įtariamieji naudojosi automobiliu „Dodge Caliber“, kurio kėbulo numeris, kaip įtariama, suklastotas, automobilis taip pat gali būti vogtas.

Abiem kauniečiams pareikšti įtarimai dėl svetimo turto vagystės, už ką gresia laisvės atėmimas iki 6 metų (LR BK 178 str. 2 d.). Abu sulaikyti 48 valandoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų