• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Itin sotus!

Jums reikės:


  • 2 kietai virti kiaušiniai

  • 6 bulvės

  • 30 gr fermentinio sūrio

  • 1 indelis gietinės

  • 2 šaukštai kvietinių miltų

  • 3 svogūnai

  • 150 gr virtų grybų

  • 500 gr žuvies filė


Paruošimas:

REKLAMA
REKLAMA

Svogūnus supjaustikite plonais pusžiedžiais ir pačirškinkite svieste tol, kol dailiai pagels. Žuvie file supjaustykite gabaliukais, pasūdykite, pabarstykite pipirais, apvoliokite miltuose ir kepkite toje pačioje keptuvėje, jei reikia, pridėkite sviesto. Kitoje keptuvėje svieste apkepkite griežinėliais suraikytas bulves, jas irgi pasūdykite, pagardinkite juodaisiais pipirais. Kiaušinius supjaustykite ketvirčiais, grybus susmulkinkite.

Apkepo formą ištepkite sviestu, tada dėkite jūros lydekos gabaliukus, ant viršaus kraukite bulvių griežinėlius, paskui svogūnų pusžiedžius, tada kiaušinių ketvirčius, berkite grybus. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite kapotais krapais ir petražolėmis. Ant viršaus pilkite grietinę ir barstykite tarkuotu sūriu. Šaukite į karštą orkaitę ir iškepkite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų