REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarptautinis kelionių organizatorius TEZ TOUR dėl nesibaigiančių neramumų Egipte atšaukia šio savaitgalio keliones į Hurgadą (vasario 5 d.) ir Šarm El Šeichą (vasario 6 d.). Savaitgalio dienomis atostogauti turėjo išvykti 156 lietuviai. Dėl kitų galimų pasikeitimų skrydžių grafikuose kelionių organizatorius informuos, kai tik bus gauta naujos informacijos apie padėtį Egipte.

REKLAMA
REKLAMA

Agentūra visus  savo klientus, kurie turėjo šią savaitę išvykti atostogų į Egiptą, ragina kreiptis į jiems kelionę pardavusią agentūrą ir tartis dėl jiems priimtino problemos sprendimo būdo – krypties ar datos pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.

REKLAMA

„Stengdamiesi nors iš dalies kompensuoti žlugusius klientų planus atostogauti šiltuose kraštuose, organizuojame papildomus reisus į Tenerifę. Į šią salą jau suplanuoti užsakomieji skrydžiai vasario 10 ir 17 dienomis. Ketiname didinti skrydžių intensyvumą ir į Turkijos Antalijos kurortą“, - sakė Inga Aukštuolytė TEZ TOUR Lietuvoje Viešųjų ryšių ir rinkodaros skyriaus vadovė.

Šiuo metu Egipte poilsiauja 250 kelionių organizatoriaus klientai (Hurgadoje – 180, Šarm El Šeiche – 70). Jų grįžimas numatytas pagal įprastą skrydžių grafiką.

„Dar kartą akcentuojame, jei mūsų klientų saugumui kiltų bent mažiausia grėsmė, kompanija pasitelusi savo partnerius, užsakomųjų skrydžių bendroves, organizuotų papildomus reisus į Egiptą ir pargabentų turistus į Lietuvą. Šiuo metu neturime signalų, kad tokių priemonių reikėtų imtis. TEZ TOUR užtikrina, kad klientų saugumas yra svarbiau už viską“, - teigė I. Aukštuolytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų