REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nicole Kidman prisipažino, kad jai buvo labai sunku net devynis mėnesius nuo visų slėpti, kad netrukus ji dar sykį taps mama.

REKLAMA
REKLAMA

2010-ųjų gruodžio 28 aktorės ir kantri muzikanto Keitho Urbano šeimoje gimė dukra Faith Margaret Kidman. Mergaitė yra biologinė garsios poros dukra, tačiau ją išnešiojo ir pagimdė surogatinė motina.

REKLAMA

Visą nėštumo laikotarpį apie busimą kūdikį žinojo tik patys artimiausi šeimos nariai. Netgi apie jos gimimą pasauliui buvo pranešta tik praėjus savaitei po gimdymo.

„Norėjau visam pasauliui papasakoti, kad netrukus auginsiu dar vieną dukrelę, nes buvau be galo laiminga, tačiau nusprendėme, tai pasilaikyti tik sau, nes tai labai asmeniška, - pasakoja N. Kidman, - Buvo labai sunku taip ilgai tylėti, bet nusprendėme, kad taip apsaugosime mažylę ir visą šią situaciją nuo nereikalingo dėmesio.“

REKLAMA
REKLAMA

Pora jau augina vieną biologinę dukterį – 2008 metais gimusią Sunday Rose. Iš ankstesnės santuokos su aktoriumi Tomu Cruise'u N. Kidman turi du įvaikius – aštuoniolikmetę Isabella Jane ir šešiolikmetį Connorą Anthony.

Šiuo metu N. Kidman galima pamatyti Lietuvos kino teatruose rodomoje dramoje „Triušio urvas“. Juostoje aktorė su Aaronu Eckhartu įkūnija sūnaus netekties prislėgtą sutuoktinių porą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų