• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario mėnesio žurnalo „Ieva“ numeris – ryškus, degantis, aistringas ir kupinas meilės. Meilė – vienas gražiausių ir labiausiai uždegančių dalykų. Kad ir kokia ji būtų. Laiminga ar be atsako, meilė žmogui ar meilė gyvenimui, meilė darbui, menui ar meilė sau. Su kokia aistra mes galime ilgėtis mylimo žmogaus bučinio, su tokia aistra kartais didžiausias smaližius ragauja naujo deserto. Valentino dienos aistros ir gundymai – dar viena priežastis prisiminti, kad meilę reikia puoselėti ir auginti, jos negalima palikti be dėmesio ir šilumos. Meilės žarijos turi būti nuolat žarstomos – tam, kad liepsnotume, o ne rusentume.

REKLAMA
REKLAMA

Rusenti negali ir juvelyrė Jurga Karčiauskaitė-Lago. Ji, kaip ir jos juvelyrikoje dominuojantys paukščiai, kelia sparnus, skrenda vis tolyn, aukštyn, ir jai puikiai sekasi. Įdomus ir atviras pokalbis su ja – Aurikos Merkienės straipsnyje „Kaip paukščiai“.

REKLAMA

Tuo tarpu dizainerė Rūta Rimšelienė, kurianti išskirtinius batus, puikiai žino, kiek aistrų jie kelia moterims. Beje, ne mažiau ir vyrams. Jiems patinka moterys su aukštakulniais, o moterims aukštakulniai patinka...dėl kitų moterų. Apie tai ir ne tik – žurnalistės Irenos Kamičaitienės interviu su Rūta „Dainuojantys batai“.

Jauna, žavi, veikli – toks apibūdinimas dažnai taikomas moterims, kurios sugeba gracingai ir ambicingai susidėlioti gyvenimo akcentus, o svarbiausia – padaryti taip, kad viskas klostytųsi tarsi lydekai paliepus, joms panorėjus...Tarsi be jokios įtampos veide liejant akvarelės spalvas ant balto popieriaus lapo ir atsipalaidavus tapant nuostabų spalvingą savo gyvenimo paveikslą. Ir tik jos vienos žino, kiek pastangų iš tiesų reikia įdėti norint pasiekti to, ką jos turi. Naujienų portalo „Balsas.lt“ vyriausioji redaktorė Aušra Kurtkutė stebėtinu greičiu kyla karjeros laiptais. Kas jai padeda? Meilė darbui? Meilė sau? Meilė gyvenimui? Ar nemeilė „stovinčiam vandeniui“?

REKLAMA
REKLAMA

Žmogus, kuris tiki savimi, kitais, savo svajonėmis ir idealais. Jų siekia, jais seka – ne bet kaip, o aistringai mylėdamas gyvenimą. Dainuojantis verslininkas, kailių salono „Karališkas tigras“ savininkas Mečislovas Subelis mano: svarbiausia gyvenime ne pinigai, o žmogus. Šį kartą savo mintimis jis dalijasi ir su „Ievos“ skaitytojais.

„SOS“ – ne būtinai pagalbos šauksmas. Šis trumpinys gali reikšti ką kita. Skudurinės Onutės sindromas – taip apibūdinamas reiškinys, pastaruoju metu pavergiantis vis daugiau moterų, kurios tampa apsipirkimo ir supirkimo manijos aukomis, drabužių įkaitėmis, tikromis skudurinėmis Onutėmis. Jos pasiryžusios pakloti visą algą atnaujindamos garderobą, net jei paskutinį kartą tai darė vakar. Šmaikštus ir taiklus žurnalistės Viktorijos Tichanovos straipsnis priverčia ne tik nusišypsoti, bet ir susimąstyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kūryba iš kriauklių, ko gera, yra viena seniausių žmonijos meno formų. Paryžiuje gyvenantis šveicarų kilmės dizaineris Thomas Boogas – aistringas kriauklių mėgėjas, kuriantis iš jų nuostabius kūrinius. Jo unikalus braižas – nuo fantastinių, barokinių, ekstravagantiškų kompozicijų iki grakščių, rafinuotų, subtilių, ramių kūrinių – stebina ir žavi, nepalieka nė vieno abejingo. Susipažinkite su dizaineriu ir jo darbais.

Kelionių rubrika pasakoja apie Haitį. Tai ne tik vienas vargingiausių pasaulio kampelių, kurio skurdo suluošintą veidą po sukrėtusio šį kraštą drebėjimo išvydo pasaulis. Tai neįtikėtinų istorijų kupina šalis – sunkus darbas, šokiruojančios pramogos ir... paslaptinga religija.

REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos įdomios temos, kurias rasite šiame numeryje. „Ledi prie vairo“, „Afrodiziakų flirtas“, „Naujieji Kazanovos“, ir dar daug kitų intriguojančių straipsnių kaip visuomet patrauks originaliomis mintimis bei įdomiai pateikta informacija. Kaip visuomet „Ieva“ supažindins su karščiausiomis mados tendencijomis, akį trauks madingomis mugėmis, išskirtinėmis fotosesijomis. Patys naujausi grožio pasaulio stebuklai, veiksmingos priemonės, leidžiančios pažaboti sprunkančią jaunystę ar išryškinti moters grožį, grožio paslaptys ir naudingi patarimai – visa tai rasite naujame „Ievos“ numeryje.

Spauskite čia ir prenumeruokite žurnalą internetu!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų